Wyświetl pojedynczy post
Wilku
lupus albus

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.07.2008, 07:44
sandbender napisał(a):Wyświetl post

Niemniej nie jestem sobie w stanie wyobrazić przemyslu, który wyprodukuje tyle CO2, żeby jego stężenie globalnie było wyższe niż dajmy na to te 10%. Lokalnie może i owszem.
Właśnie.

Cytat:
Co do wiatru slonecznego i promieniowania kosmicznego - istnieją owszem teorie, ale one mówia, że np. wiatr słoneczny owszem ma wpływ na ocieplenie, ale odppowiada za około 35% tegoż. Reszta to gazy cieplarniane.
Precesja i tysiąc innych rzeczy..

Cytat:
Na marginesie podobno CO2 tez kosztuje gospodarke - w zależności od opracowań od 3 do prawie 100 USD za tone.
Dlaczego?

cuul napisał(a):Wyświetl post
Ja uważam, że jak się czegoś bardzo chce, to jest szansa coś w Unii zmienić, ale nie samemu. Trzeba szukać sojuszników.
A ja Ci pokazałem że nie znajdziesz sojuszników, którzy utną gałąź na której siedzą.. takie rzeczy to tylko w Polsce.

Cytat:
Widze że nie masz za dużego pojęcia o ekonomii. Możesz konkurować nie tylko ceną produktu. Nie zawsze cena jest najważniejsza.
Ziew..

Ja pisze o czym innym, a ty odnosisz się do czegoś innego.

Przeczytaj jeszcze raz uwaznie co napisałem.

Cytat:
Teza? Uważa, że w UE jest wiele rzeczy, które wymagają zmiany, ale nie neguje całości tak jak Ty. Ot taka róznica miedzy nami.
Dowcip w tym ze jak się zagłebić w szczegóły to przyznajesz mi racje, tylko że na tym się końcy bo wniosków wyciągać Ci się nie chce.

Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen
Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''.