Wyświetl pojedynczy post
Wilku
lupus albus

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.07.2008, 18:05
Mareq napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze mi powiesz , że słowo pochodzi od matuszki rrasji . Głodnemu chleb na myśli .
No nie np. Rzplita wysyłąła komisarzy na Rus po pacyfikacjach i po buntach kozackich.

Cytat:
Wiesz ja jestem Polakiem i proszę pisz do mnie po Polsku .
Zauważyłem już , że lubisz rosyjską mowę , ciekawe , ciekawe .
Ależ pisze, po prostu rosyjskie zapożyczenie świetnie nadają się do opisywania UE, do tego mam problem z używaniem szwabskim odpowiednika.

Cytat:
Gowin nie może być europejskim chadekiem ? Ja nie widzę różnicy między Gowinem a typowym przedstawicielem CSU w PE . Chociaż Ci drudzy są bardziej ostrzejszy w swoich przekonaniach . Więc niech będzie . Nie widzę różnicy między Gowinem a przedstawicielem CDU w PE .
To juz się on tez załapał na jewropejskość?
No tak to jest z członkami Kościoła posoborowego (otwartego).

No cóż chetnie poznam poglady Gowina na temat aborcji, związków zboczeńców i pglady CDU na te sprawy.

Cytat:
Ale Ty Wilku wiesz lepiej , że chadecy z Belgii i Holandii , nawet może wspierali legalizacje aborcji , małżeństw homoseksualnych itp . A co do tego jak łatwo zmienia się takie rzeczy , mogłeś się przekonać rok temu gdy LPR + Marek Jurek starali się coś zrobić w kwestii aborcji . Do tego starali się coś zrobić w tej kwestii w kraju którego społeczeństwo jest zdecydowanie mniej skłonne do ustępstw w tych kwestiach niż społeczeństwo holenderskie . Ale dla Ciebie nie ma różnicy między Zapatero , Olejniczakiem , Merkel , Tuskiem czy Balkenende . Tylko , że dla Ciebie nie ma też różnicy jak podejrzewam między ETCP a ETS , więc jakiegoś specjalnego mniemania na temat twojej wiedzy wykraczającej poza granice Polski nie mam .
Po co mi nawijasz o narkotykach i prostytucji, skoro pytałem o co innego?

Cytat:
Bo ty tak piszesz .
Jak jesteś w stanie umieścić posła CSU między demokratami.pl a SLD , to ja Ci gratuluje
Cos się tak uparł na Bawarczyków? - to rzeczywiście pozostała najbardziej chadecka partia w Jewropie.
Ja piszę o ogólnym trendzie.

Cytat:
Bo Ty tak piszsez .
Dowody , jakieś dowody .
No to Ci powtarzam PeO póki co nie zamierza porwać się na nadanie przywilejów zboczeńcom, jak i na obecne prawo w sprawie mordowania niewinnych. Nie mówiąc o ich werbalnym liberalizmie.

Cytat:
Na podstawie któreog rozporządzenia unijnego został wsadzony pastron w Szwecji i Irving ?
Opisz cała sprawę za co zostali oskarżeni , za co skazani i jaka kara ich spotkała .
Zieeeeww... za głoszenie swoich pogladów.

Laku82 dokładnie opisywał tu sprawe pastora, Irving gogiel jest.

Cytat:
Wladimir Wladimirowicz Putin
No, no..

Cytat:
No to jak już takich pełnym gębą euroentzujastów przywołujemy , tych z górnej półki , to opisz mi jak to rodzice Donalda Tusk komune nam tu w Polsce dzielnie budowali .
Donio to akurat w pewnym stopniu "tubylec" (pomorski), do tego nie pochodzący ze wschodu, który nauczył się polskiej mowy jak sam twierdzi w swoich wspomnieniach grając w piłke na boisku.
I trza przyznac że Niemcy i etnograficzne polskie mniejszości etniczne związane historycznie z Niemcami nie miały lekko za komuny. Ale skoro stara pruska ojczyzna wzywa.. to co się dziwić euroentuzjazmowi?

Cytat:
Znasz jakieś tajne plany przejęcia ETPC , przes Unię Europejską ?
Podziel się nimi
ETPC jest organem stworzonym do ochrony EKPC a , że masz jakieś wyimaginowane wizje jakoby to był organ wspólnotowy , to już nie moja wina .
POmyliło Ci się z ETSem
Nie - nie pomyliło - ja tego zwyczajnie nie rozróżniam.
Mea maxima culpa.
A skąd to moje twierdzenie - chyba nie przypuszczasz że po powstaniu Jewropy bedzie potrzeba istnienia iluś tam róznorakich trybunałów?

Cytat:
Dziedzictwo przyrodnicze jest równie cenne jak dziedzictwo kulturalne . Z tego co mi wiadomo , to nie Unia była inicjatorem protestów ekologów w dolinie , tylko ekolodzy polscy zwrócili się bazując na podstawie prawa wspólnotowego do instytucji unijnych o pomoc . Jeżeli im się skutecznie udało tę pomoc uzyskać , to brawo i 100 batów dla tych którzy nie potrafili przewidzieć , że trasa wyznaczona własnie w tym terenie wywoła protesty . Ja za nieudolność polskich urzędników Unii obarczać nie zamierzam . Austriacy i Niemcy gdzie prawdziwy(u nas to są ledwo namiastki , pseudo) ruch zielonych istnieje od dawna świetnie sobie radzą z budowaniem infrastrutury drogowej. Nie można ani niszczyć unikatów przyrody żeby zaoszczędzić chociaż złotówkę ani za wszelką cenę blokować jakikolwiek postęp .
Piknię, ale o tym decydować którędy powinna przebiegac polska droga decydować mamy my.

Cytat:
Z tego co pamiętam , to był LechKacz i nie w Brukseli , tylko w wywiadzie . Ty tu o żabach piszesz a ja już widzę jakby któryś z polskich przywódców zgodził się na coś takiego
To źle pamiętasz.. oglądąłem wówczas wsi24 - to było bodajże podczas tej wizyty gdy wspomniał iż w Polsce pederaści są nawet w jego rzadzie, tylko u nas panuje zwyczaj że się nikt tym nie chwali.

Cytat:
To jest jeden ze wstępnych etapów tego planu , żeby cała Polskę zalesić :mrgreen: ?
Zalesić? - a po co?
Przypadkiem po d**ie mają dostać państwa które mają sznase na wyższy rozwój (a w związku z tym potrzebują wiecej taniej energii) niż sterczała Stara Unia.

Przypomnijmy zatem jedno z założeń, czym miała być miała być w koncepcji niemieckiej Mittleuropa związana z Berlinem, poza jej oczywistym uwiązaniem politycznym. Dostarczycielem płódów rolnych, taniej siły roboczej, i surowców dla Reichu..

Kurde jak to się musi wiele zmienić aby wszystko pozostało po staremu..

Mareq mam propozycje dla Ciebie, bo nic tak dobrze nie robi na trzeźwość własnych sadów jak stan własnego portfela.
Jak to wejdzie w życie - podwyżke cen energii związaną z tym haraczem będzie dało się wyliczyć, nieprawdaz?
Co Ty na to abyś jak fan tego raju i rozwiazań stamtąd płynacych, po prostu rekompensował mi opróznianie mojego portfela brzecząca gotówką?
Ostatnio edytowane przez Wilku : 14.07.2008 o godz. 18:09.

Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen
Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''.