Mareq napisał(a):

Unia wciela w życie komunistyczne idee , to jest bardzo ciekawa teoria .
Jakie były unikatowe na skalę światową atrybuty które posiadało ZSRR , które posiada Unia i do których posiadania dąży ?
|
Urawniłówka jakiej nawet nie fundują USA swoim stanom.
Komisarze.
Cytat:
|
Skoro jest on chadekiem a Olejniczak socjalistą , to wieloma sprawami . Czym się różni Gowin od Gadzinowskiego ?
|
Nie rozśmieszaj mnie.
Pisałem o jewropejskich chadekach, bo chyba o nich wspominałes?
Cytat:
Pójdę Ci na rękę . Podaj mi dwa z tych wielu wypadków . Rozumiem , że posłowie wchodzący w skład EPP-ED wywodzący się z CSU ze względu na swoje podejście chociażby do kwestii religijnych oraz polityki zagranicznej są skrajnie skrajną prawicą ?
Piszesz dyrdymały nie wiem skąd wyssane bo z w palcu taka liczba bzdur się nie mieści
|
Tiiaaa - to weźmijny takich belgijskich czy holenderskich chadeków - czasem rzadzą tak?
Zdelegalizowali "związki homoseksualne", "aborcje"? - po powrocie do władzy? - a może w niektórych krajach byli ich promotorami?
Póki co to PeO dla nich, w tych sprawach to "faszysci" .
Jewropejski chadek to taki stwór obecnie, który mieści się w naszych warunkach pomiędzy demokratami.pl a SLD.
Przypominam chadek =
Chrześcijański Demokrata, przedstawiciel tzw. "centroprawicy".
Cytat:
|
Pytałem ponieważ użwając tego słowa obrażasz mnie i wielu innych ludzi którzy absoutnie nie widzą żadnych związków między integracją europejską a komunizmem .
|
A jesli według Ciebie UE nie ogranicza wolności, także gospodarczej, to już nie moja wina jesli masz problemy z percepcją rzeczywistości.
I już za poglądy powoli wsadzają - pastor w Szwecji, Irving w Austrii..
Cytat:
No własnie . Czyli rodzice tych którzy są obecnie zwolennikami UE budowali komunizm ?
To jest oczywiste nadużycie .
Ja też się pobawię w coś takiego . Pradziadkowie byli szpiclami i dzieci też dzielnie służą carowi .
|
He he - a jakiemu carowi - znasz takiego?
A jak pijesz do mnie, to masz problem - moja rodzina od powstania styczniowego to poddani nie carów, a cesarzów mających siedzibe w Wiedniu.
No to przykład pierwszy z brzegu, żeby nie iśc na łatwizne pominę Michnika - Kwaśniewski to niby nie jest pełną gębą Jewropejczyk? - no chyba jest.
Spójrzmy w takim razie w zyciorys tatusia, co my tam mamy: oficer NKWD urodzony jako Stolzman, osiedlony na Pomorzu, przybyły z Sowietami, pochowany jako Kwaśniewski.
Mareq napisał(a):

Bardzo ciekawe , że sprawa Alicji Tysiąc ma cokolwiek wspólnego z Unią Europejską .
Twoja obłudna propaganda jest już nudna .
|
A z czym jak nie jakimś trybunałem który stanie się częścią sądownictwa UE?
Co z Rospudą?