Cytat:
|
Np. Europa czeka., cała Europa patrzy, Europa zadecydowała,
|
Co w tym złego ?
To taki skrót myślowy .
Przynajmniej starannie używam słów a nie stosuje jakiejś prowokacyjnej nowomowy.
Cytat:
|
Ma to swoja symbolikę - bowiem ZSSR to taki bóg właśnie - pierwsza próba wcielenia socjalistyczno-komunistycznych idei - nieudana. EU można powiedzieć reinkarnacja ZSSR - to kolejna - przy czym posiada lub dąży do posiadania wszelkich atrybutów jak jej poprzedniczka.
|
Unia wciela w życie komunistyczne idee , to jest bardzo ciekawa teoria .
Jakie były unikatowe na skalę światową atrybuty które posiadało ZSRR , które posiada Unia i do których posiadania dąży ?
Cytat:
|
A czym sie taki jewropejski chadek różni od Olejniczaka?
|
Skoro jest on chadekiem a Olejniczak socjalistą , to wieloma sprawami . Czym się różni Gowin od Gadzinowskiego ?
Cytat:
|
Dla nich w wielu wypadkach PeO to skrajna prawica..
|
Pójdę Ci na rękę . Podaj mi dwa z tych wielu wypadków . Rozumiem , że posłowie wchodzący w skład EPP-ED wywodzący się z CSU ze względu na swoje podejście chociażby do kwestii religijnych oraz polityki zagranicznej są skrajnie skrajną prawicą

?
Piszesz dyrdymały nie wiem skąd wyssane bo z w palcu taka liczba bzdur się nie mieści
Cytat:
|
Pytałes się co znaczy to słowo którego uzywam - mnie nie interesują idee (do tych Twoich intencji odniose się później na razie jestem po sporym knockdown'ie bo jakoś za naiwniaka i pieknoducha Ciebie nie uważam) itp. dyrdymały jakimi raczą się na zachodzie - co i jak dlaczego, bo już niestety EWG nie istnieje. Mnie interesuje świat realny, a w tym świecie realnym np. znowu chcą nam dokopać exemplum handel CO2.
|
Pytałem ponieważ użwając tego słowa obrażasz mnie i wielu innych ludzi którzy absoutnie nie widzą żadnych związków między integracją europejską a komunizmem .
Cytat:
|
napisałem również wyraźnie rodzice budowali komunizm, dzieci chcą UE (nowej socjalistycznej ojczyzny) - muszę coś jeszcze dodawać?
|
No własnie . Czyli rodzice tych którzy są obecnie zwolennikami UE budowali komunizm

?
To jest oczywiste nadużycie .
Ja też się pobawię w coś takiego . Pradziadkowie byli szpiclami i prawnuki też dzielnie służą carowi .