Mareq napisał(a):

|
Oskarżasz europejskich chadeków o komunizm ?
|
A czym sie taki jewropejski chadek różni od Olejniczaka?
A już wiem... Olejniczak przyznaje sie że jest wierzacy i chodzi do kościoła.
Dla nich w wielu wypadkach PeO to skrajna prawica..
Cytat:
Oskarżasz Schumana o komunizm ?
Jak to się ma do tego , że partie komunistyczne są przeciwne ,,zgniłej kapitalistycznej wykorzystującej robotników Unii" ?
Oj mało wiesz , mało wiesz , ale epitetami się posługujesz .
|
Pytałes się co znaczy to słowo którego uzywam - mnie nie interesują idee (do tych Twoich intencji odniose się później na razie jestem po sporym knockdown'ie bo jakoś za naiwniaka i pieknoducha Ciebie nie uważam) itp. dyrdymały jakimi raczą się na zachodzie - co i jak dlaczego, bo już niestety EWG nie istnieje. Mnie interesuje świat realny, a w tym świecie realnym np. znowu chcą nam dokopać exemplum handel CO2.
Mnie interesuje polski punkt widzenia, i posługuje się językiem zrozumiałym dla "polskiej" elitki która chce nam zafudnować powszechną szczęśliwość.
Cytat:
Ale dalej nie rozumiem , dlaczego słowo Europa zostało pozbawione pierwszych dwóch liter EU , które zostały zastąpione literami JEW . Wyjaśnisz tą zagadkę ?
|
Sambo Ci wyjaśnił.
I z premedytacją uzywam tutaj narzecza najeźdźców - napisałem również wyraźnie rodzice budowali komunizm, dzieci chcą UE (nowej socjalistycznej ojczyzny) - muszę coś jeszcze dodawać?