Wyświetl pojedynczy post
Wilku
lupus albus

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.07.2008, 00:01
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Sorry Wilku ale na taka dyskusje mnie nie namowisz.Gdybys mial choc odrobine przyzwoitosci to odpuscilbys sobie wrzucenia Geremka w ten temat.
Jak Cie lubie i szanuje(bez ironii), to czasami po prostu przeginasz pale
I prosze Cie ,nie odbijaja pileczki choc raz - pozostanmy przy swoim
Niestety nie da się - bo wspominajac o braku przyzwoitości - jednoczesnie proszisz o zmilczenie.
Tak owszem wspomniałem bo albo się czymś jest albo nie, i to nie ja piałem peany na jego cześć - gdy rzeczywistość brutalnie pokazuje (i niestety na tym nie poprzestaje, bo płacić bedziemy wszyscy) ze rozkrok jest pomiędzy tym wielki. I jeśli oczekujesz że będe pomijał w jakieś sprawie jego osobę gdy brał w tym udział, ze względu na wczorajsze wydarzenie to się mylisz. Choć bezpośrednio na razie jak widzisz zamilkłem przy jego osobie, choć obiecuje że do postów Marqa i Cuula odniosę się w najbliższym czasie.

Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen
Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''.