Wyświetl pojedynczy post
skttrbrain
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.07.2008, 23:25
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
(i murzynkiem, który znając życie zaraz się skłóci z drużyną)?
A to, nie wiem czy wiesz, jest jednym z większych mitów naszej piłki skopanej. Dlaczego? Otóż Arboleda został odsunięty od drużyny dlatego, że w odróżnieniu od Iwańskiego, Nędzy i paru innych 'gwiazdorów', był lojalny wobec trenera i nie chciał odpierdalać tej szopki, jaką część drużyny pod koniec kariery Michniewicza w Zagłębiu robiła. Skąd konflikt z 'gwiazdkami', bójka (którą wywołał Iwański, Kolumbijczyk rzekomo słuchał zbyt głośno muzyki w szatni i to przeszkadzało miętkiemu Iwańskiemu) i zrobienie z Arboledy kozła ofiarnego, bo on nie z Polski, to łatwo będzie go w mediach zagłuszyć.

KKS dziś grał z Kubą, byłem na stadionie i jak dla mnie Stilić ma zadatki by rządzić w lidze. Ma na polskie warunki znakomity przegląd pola, a piłka dosłownie lepi mu się do nogi. Lewandowski grał w anormalnych warunkach, ale też wypadł bardzo dobrze. Po Arboledzie widać rozbrat z piłką, brak zgrania, ale jedną akcje miał mega. Lech grał na 50% możliwości (Kuba pewnie też nie na full), a kręcił nimi jak chciał. Zresztą, kto chciał, to widział ten mecz, był na polsacie.

Tak jak wspomniał wolfy, niezgrana obrona i bramkarz w tym momencie to największy problem..no i mam nadzieję, że Murasiowi sie nic nie stało groźnego..to 30% mojej drużyny.
Odpowiedz cytując