Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.07.2008, 21:18
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Mam prośbe - nie spoufalaj się ze mną i nie pisz do mnie PANIKARZ - to że jesteś teraz "czerwony" (mod) nie znaczy że możesz wszystko i mnie obrazać!
I po co te nerwy? Jeżeli czujesz się obrażony, to przepraszam, ale chyba trochę przesadzasz
I uwierz - ja takie "analizy" czytam co pół roku, zazwyczaj szanse na puchary mamy w nich marne, a o mistrzostwie to nawet nie ma co marzyć I raptem raz się sprawdziły...

Nie jestem panikarzem - ale nie lubie pustej napinki i nie lubie braku rzeczowej dyskusji. Chetnie rozmawiam na temat wzmocnień taktyki naszych rywali i nie pekam przed nimi ale potrafie dostrzec ich mocne strony (słabe też). A to róznica! (Moze dla Ciebie nie dostępna - bez urazy)
Rzeczowej dyskusji? Cóż, opierając się na doświadczeniu starałem się rzeczowo przedstawić moje wątpliwości co do deklaracji "dream teamu" z Poznania. Oni na razie starają się równać do nas, nie na odwrót. Oglądałem dziś ich obronę w sparingu z Kubą - cóż, wrażenia to ona nie robi. Do tego "Firana" na bramce - ja tam ciemno widzę to ich mistrzostwo...

PS
Ja tu jestem zeby wymieniać poglądy z innymi a nie żeby robić wrażenie! Ty jak chcesz to sobie rób wrażenie - ja chętnie dyskutuje z innymi bo przez to poszerzam swoją futbolową wiedze i nie tylko (poznaje zdanie innych itd). Lansowac to się mogą panienki w klubach a nie ja
Wyczuwam negatywne emocje No cóż, bywa.

P.S. Sam mógłbym obrazić się za nazwanie mnie "czerwonym", niemniej staram się być wyrozumiały
Ja - "czerwony"?!
Ostatnio edytowane przez wolfy : 13.07.2008 o godz. 22:58.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując