Wyświetl pojedynczy post
Wilku
lupus albus

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.07.2008, 19:42
Illargui napisał(a):Wyświetl post
Wilku - a czy ja gdzies napisałam, że przynawanie dotacji (nie tylko zresztą w rolnictwie, bo gigantyczne pienądze kierowane są do firm prywatnych w ramach programow pomocowych, co moim skromnym zdaniem zaburza konkurencyjność na rynku) czy też nadmiernie rozbudowana biurokracja sa najlepszymi drogami do wzrostu gospodarki europejskiej?
Nie Illarqui - tylko ty opisujesz co przez to rozumiesz, a ja pisze o tym co jest i całym kierunku do którego to zmierza.

Za to chętnie przeczytam jak widziałabys realizacje tej: "Silnej Europa - to Europa mogąca z powodzeniem konkurować z największymi gospodarkami świata, dynamicznie się rozwijająca."

Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen
Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''.