Wyświetl pojedynczy post
Boomcha
Senior Member

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.07.2008, 17:55
jachting napisał(a):Wyświetl post
jakieś postacie 'Przykładowo bez klucza: Irena Szewińska ,Zbigniew Boniek,Bartoszewski,Tusk,Wałęsa ,Karol Wojtyła Ogólnie ludzie ktorzy do czegoś doszli ,od których można sie czegoś nauczyć,zdobyli się na coś w życiu,w pewnych aspektach mogą być wzorem do naśladowania,mieli pomysł na życie ,potrafili cos dostrzec w otaczającym nas świecie ,czasami coś poświęcić itd .(...)
Ja zrozumiałem, że jesteś wyborcą PO i ci, którzy "(...)muszą czymś imponować np. wiedzą albo mieć pasję,osiągnięcia,cel .Muszą mieć honor itd.(...) to sa politycy PO. Liczyłem, że wskażesz kogoś z tej partii. Karola Wojtyły na tym poziomie bym nie wymieniał.
jachting napisał(a):Wyświetl post
(...)Boomcha "prawo jest po to aby je naginać" ,a twoi "bracia" z PIS wyjątkowo często to robili i robią.
To ciekawa interpretacja. Poza tym takie hasło "wyjątkowo często to robili" to żywcem z "Koszernej" - bo co to znaczy "wyjątkowo często"? Kto to mierzy? Znaczy cześciej niz reszta, tak? Jak chcesz to próbować bronić to podaj jakieś dane z których to jasno wynika. Nie m a takich danych i to jest "argument" w stylu Stefana "CoNaNarzeczonąDonosił" Niesiołowskiego.