Wyświetl pojedynczy post
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.07.2008, 16:18
Cytat:
Tiaaa a kiedy wstąpił?
Pewnie wtedy kiedy zwątpił w to co wierzył .

Cytat:
Co robił za głebokiej komuny w Paryzu
studiował .

Cytat:
na szkoleniu w Kujbyszewie?
udowodnij , że jakieś szkolenie miało miejsce .

Cytat:
intelektualista ciepło nie był przyjmowany
Właśnie intelektualista . Trochę tam nie pasował a i tak bardzo pomógł Solidarności , nieprawdaż ?

Cytat:
Michalkiewicz czy Korwin tez byli na internowaniu i jakoś nie obnoszą się tym na prawo i lewo.
Nie przypominam sobie żeby Geremek jojczył na prawo i lewo , że był internowany czy aresztowany . Skoro pozwalacie sobie każdemu waszemu oponentowi wytykać jego związki z komunizmem , to ja pozwalam sobie przytaczać takie fragmenty życiorysu kiedy za walkę z ustrojem totalitarnym ta osoba cierpiała.

Cytat:
I co z tego? - kazdy min. spr. zag. zrobiłby to wtedy gdyby nim był.
Wmówisz mi teraz , że Geremek nic w tej kwestii nie robił , tylko czekał aż dopełnią się procedury i podpisał gotowy papierek ?

Cytat:
I to jest pech ze nas za granicą albo reprezentują internacjonały, albo durnie.
Nie szargając już pamięci o zmarłym.
Jacek Sayriusz Wolski , to internacjonał czy dureń ?
Bogusław Sonik , to internacjonał czy dureń ?
Dobrze , że mamy narodowca z krwi i kości jego kurczą wysokość Maciejo Giertycho

Cytat:
którego nie cierpiał
Tak bo odważył się popierać integrację europejską .
Nie mogę się doczekać czasów kiedy ja będę tym , który ,,nie cierpi nienawidzi i pluje na Polskę"
Wskaż mi jego słowa , które wskazują że nie cierpiał Polski ?
Może takim momentem w którym odżyła jego nienawiść do Polski był moment , który pamiętam do dziś , gdy Polska flaga wznosiła się na maszt chyba przy siedzibie NATO w Brukseli i obserwował , to autentycznie wzruszony Geremek ? Nienawidził wtedy Polski ?

Współczuje wam takich dni . Rozumiem dlaczego nie chcecie oglądać tv , słuchać radia , chodzić po stronach internetowych . Bo setki różnych ludzi o różnych poglądach i stanowiskach wypowiadają się jak ważny był człowiek o którym wy macie zupełnie inne zdanie . Boicie się tego , bo boicie się , że się możecie mylić .
Ostatnio edytowane przez Mareq : 13.07.2008 o godz. 20:56.