Wyświetl pojedynczy post
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.07.2008, 13:49
PoloniaDumaStolicy napisał(a):Wyświetl post
...
jedno pytanie. Kto tu kogo nie chce wpuszczać na mecze? Wy u nas praktycznie zawsze dostawaliście bilety na mecz, a my mieliśmy sporo kłopotów z dostaniem wejściówek na K6. O czym Ty w ogóle teraz piszesz? Podam Ci jeden przykład- gdy był mecz Legia Korona, to nikt nie sprawdzał, czy z Koroną przyszli kibice Polonii. A pamiętasz może mecz Polonia Zagłębie Sosnowiec na K6? Co było? Była groźba taka, że jeśli Legia będzie chciała wspomóc ekipę z Sosnowca, to może nikt nie wejść. Dlatego Legia dogadała się z Zagłębiem, że Legia nie będzie w tym spotkaniu wspierać swoich braci, przez bezsensowny pomysł Polonii. To jest szopka. A najlepsze dopiero Ci napiszę. Pamiętasz nasze ostatnie derby? Robiliśmy akcję, aby wbić się na trybunę główną(bez szali), ale jakieś pachołki i konfidenci z Polonii siedzieli na płocie i wskazywali ochronie i policji, że ten jest z (L) a ten nie. Ja np wtedy nie zostałem wpuszczony na ten mecz, bo jakiś śmieć mnie wskazał. Byście to jakoś ogarnęli, a nie wjeżdżasz tu na Legie, że rzekomo was nie wpuszczamy haha (pasuje do tej sytuacji idealnie Twój podpis z połową społeczeństwa)
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 12.07.2008 o godz. 14:01.
Odpowiedz cytując