Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.07.2008, 10:08
Kamson napisał(a):Wyświetl post
Naprawde myślisz, ze Legia nie mniej zdeterminowana? Każdy będzie walczył na całego a to mówienie, że Lech jest taki super hiper mega mocny to wymysł mediów. Pompują balon tak bardzo, że jeszcze moment i będzie bum. Noi oczywiście z tych huralnych zapowiedzi "IDZIEMY NA MISZCZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Oddziel pompowanie balona przez kibiców i media (mam to w dupie i nie łykam takich bździn) od tego czy ich skład pozwala na grę o MP. I wg mnie tak. Mniejsze zmiany w 11 a sensowniejsze jej wzmocnienie niż w Legii gdzie transferów moze być sporo ale i więcej zmian w 11. Problem z plagą kontuzji jak na poczatku zeszłego sezony tez ich opuścił i dlatego to niestety może byc ich sezon.

Jeszcze raz - nie interesuje mnie napinka warszawsko-poznańska na naszym forum.
Jak nie mają własnego forum to niech sie gryzą u nas Mnie interesuje aspekt sportowy i tyle.

PS
Ja "lubię" tak samo Legie i Lecha. Niektórzy koledzy preferują Legie. Rzecz gustu
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 12.07.2008 o godz. 10:20.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując