Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.07.2008, 01:34
jachting napisał(a):Wyświetl post
No dobra to powiedz dlaczego w Europie nikt nie myśli tak jak prezydent ?
Bo my jestesmy, nie dosc ze pepkiem europy, to jako jedyni badz prawie jedyni, mamy wszedzie wrogow i nasz prezydent to czuje i jako jedyny maz stanu w tym kraju, stara sie temu zapobiec

Generalnie ja nie mam zdania vs traktatu ,czy to dla nas lepiej czy gorzej ,czy jest on potrzebny czy nie.Na pewno jest to smieszne gdy zasady nagle, gdy okazuje sie ze nie idzie tak jak trzeba, zostaja nagiete poza granice przyzwoitosci ,tyle ze kazdy glupi wie ze jest to pikus w stosunku do tego co w kazdej minucie wyprawia sie w niby demokratycznych krajach.

Pisalem juz ze jak dla mnie powinien podpisac, szczegolnie ze sam to wynegocjowal, a co sie z tym dalej bedzie dzialo, to juz nie nasza sprawa.

tyle ze jak tak patrze to podstawowym celem okolo pisowcow , jest w****iac UE i ruskich.
Wszystko do tego sie sprowadza,
Co ciekawe, czesc opinii publicznej mysli tak samo.W rzepie np nie ma w ogole dyskusji , jakie sa plusy i minusy umieszenia tu wyrzutni.Dla nich nieumieszczenie jest wielkim skandalem i nie ma o czym dla nich gadac - choc to na bank tacy sami eksperci co nasi poslowie z komisji obronnosci co chcieli brac jakis zlom z przed 100 lat.
94 - Allah Akbar!!