Wyświetl pojedynczy post
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.07.2008, 22:40
grosz napisał(a):Wyświetl post
A kiedy masz pewność że każdemu innemu piłkarzowi sprowadzonemu to sie nie zdarzy? nigdy nie masz takiej pewnosci. Kazdy moze odniesc konuzje, kazdy moze sie nie zaaklimatyzowac, to sa jakies dywagacje z serii : "jakby baba miala wąsy, to by..."

Jednak sam przyznasz ze ten transfer może bardziej rokuje, że w Wiśle moze sie sprawdzić. Gdyż ppoparte jest to jego dotychczasowymi osiagnieciami w Lidze Portugalskiej, czy Bułgarskiej, pozwala myśleć iż ten zawodnik może sie przydać Wiśle, że może to zawodnik nie uzupełnienie kadry tylko wzmocnienie.
nigdzie nie napisałem,ze jestem przeciwny temu transferowi (o ile jest on wogóle realny)odniosłem się tylko do zarzutu,ze klub nie przeprowadził analizy.moze ja własnie przeprowadziL.chodzi mi wyłacznie o to,ze ty analizą nazwałeś tylko same korzysci wynikające z transferu.pominąłeś natomiast ewentualne negatywne rzeczy.może w klubie doszli do wniosku,że skoro mamy grac tylko jednym napastnikiem,to lepiej kupic w to miejsce dwóch obrońców,bo tam się u nas niespodziewnie mizeria zrobiła?a gdyby nei okazał się niewypałem,to niestety ale moze stać się tak,ze następnych transferów nie będzie dłuuuugo.przecież on nam ligi mistrów ani fazy grupowej uefa nie gwarantuje.moze z ich analizy wyszło,że nie opłaca się skórka za wyprawkę?w każdym razie nie sądzę żeby w klubie nie analizowano transferów.wręcz przeciwnie myślę ze nic innego nie robią tylko ananlizują
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując