grosz napisał(a):

A kiedy masz pewność że każdemu innemu piłkarzowi sprowadzonemu to sie nie zdarzy? nigdy nie masz takiej pewnosci. Kazdy moze odniesc konuzje, kazdy moze sie nie zaaklimatyzowac, to sa jakies dywagacje z serii : "jakby baba miala wąsy, to by..."
Jednak sam przyznasz ze ten transfer może bardziej rokuje, że w Wiśle moze sie sprawdzić. Gdyż ppoparte jest to jego dotychczasowymi osiagnieciami w Lidze Portugalskiej, czy Bułgarskiej, pozwala myśleć iż ten zawodnik może sie przydać Wiśle, że może to zawodnik nie uzupełnienie kadry tylko wzmocnienie.
|
nigdzie nie napisałem,ze jestem przeciwny temu transferowi (o ile jest on wogóle realny)odniosłem się tylko do zarzutu,ze klub nie przeprowadził analizy.moze ja własnie przeprowadziL.chodzi mi wyłacznie o to,ze ty analizą nazwałeś tylko same korzysci wynikające z transferu.pominąłeś natomiast ewentualne negatywne rzeczy.może w klubie doszli do wniosku,że skoro mamy grac tylko jednym napastnikiem,to lepiej kupic w to miejsce dwóch obrońców,bo tam się u nas niespodziewnie mizeria zrobiła?a gdyby nei okazał się niewypałem,to niestety ale moze stać się tak,ze następnych transferów nie będzie dłuuuugo.przecież on nam ligi mistrów ani fazy grupowej uefa nie gwarantuje.moze z ich analizy wyszło,że nie opłaca się skórka za wyprawkę?w każdym razie nie sądzę żeby w klubie nie analizowano transferów.wręcz przeciwnie myślę ze nic innego nie robią tylko ananlizują