skttrbrain napisał(a):

TTJ, na Twoje 'rzeczowe' argumenty odpowiedzieli już Gwiaździsty i Konrad.
Natomiast co do ostatniego zdania, to my sobie ligi nie kupiliśmy, byliśmy w niej i w niej zostaliśmy, spłacając w dodatku długi stowarzyszenia WKP. Poza tym, licencja w naszym przypadku nie dotyczyła klubu, a miejsca w lidze. Były dwa, 4. i 6. Zarząd poszedł na skróty i wybrał wyższe, wniosek licencyjny zawierał nasz stadion jako miejsce gry drużyny, dotyczył naszego klubu KKS Lech Poznań SSA i jedyne co było w nim 'amikowe', to miejsce, które dawało nam mozliwość ubiegania się o gre w pierwszej lidze. I to jest ta cała sławetna 'licencja Amici' wałkowana przez co bardziej zaślepionych kibiców. Widać różnicę między sytuacją Pogoni czy Polonii? Na moje oko, nawet bardzo.
Konrad
Co do 'honoru', tak się składa, że to akurat kibice Legii na tym forum najczęściej używają tego słowa.
|
nie przemawiają za mną te argumenty. Kilku piłkarzy Wisły, Legii itp. Ja chcę TWARDE dowody. Tak jak już pisałem, były wątki, że Lech był wymieniany w aferze korupcyjnej (więc honorowo, powinniście sami poprosić o zesłanie do drugiej ligi). Tu nie ma dowodów i tu nie ma dowodów. Moderator prosi o zakończenie tematu i dlatego to zrobię. Jak chcesz szerzej podyskutować to priv. A jeśli nie, to zostajemy i tak przy swoich wersjach
Ja mam tylko jedną nadzieję na ten nowy sezon- aby sędziowie pełnili jak najmniejszą rolę w nadchodzących mistrzostwach Polski. Wtedy sie wyjaśni, kto jest najlepszy. Moja opinia jest taka, że Lech jeszcze nie dojrzał do walki o mistrzostwo. Ale cóż, ile ludzi, tyle opinii