skttrbrain napisał(a):

je kolejnej drużynie? No mistrzu, wymyśl coś.. Bo ktoś w pucharze musiał zagrać.
Zresztą, o honorze to kto jak kto, ale Legioniści powinni mówic ostatni. Sami od lat domagają się 'honorowo' mistrzostwa, zdobytego w 'honorowy' złodziejski sposób. Dziwnym nie jest, że pojęcie 'honoru' jest u Was bardzo zniekształcone. Skoro latami ligę mozna było 'reżyserować', to ciężko pozbyć się złych nawyków, no nie chłopcy?
|
widzę, że lubisz bazować na rzeczowych argumentach. Ja też zaliczam się do takich osób. Więc zadam pytanie- daj mi jakiś sensowny dowód na to, że Legia tamto mistrzostwo kupiła. Dowód, ale twardy, a nie cytowanie Kuleszy czy innych osób. Polska to państwo prawne(?), gdzie kara musi być UDOWODNIONA. Sprawa Legii nie została wyjaśniona=Legia jest niewinna. Chyba, że żyjemy na jakiejś Białorusi. Lech i Amica przewijały się w mediach, jako kluby, które brały udział w korupcji. Idąc Twoim tokiem rozumowania, mogę użyć argumentu, że Lech kupczył. Poparte argumentami? Owszem, takimi samymii jak i Twoje na temat MP z 93 r (źródła- gazety, wypowiedzi osób itp itd)
Pamiętaj-niewyjaśnione okoliczności zawsze działają na korzyść oskarżonego(tak mówi prawo)
Dziwi mnie tylko jedno. Dlaczego kibice w Poznaniu tak łatwo przyjęli fuzję, a Ci we Wrocławiu i Szczecinie nie. Chyba Lech to coś więcej niż zwykła Polonia? Im to się nie dziwię ani trochę