Wyświetl pojedynczy post
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.07.2008, 16:52
skttrbrain napisał(a):Wyświetl post
je kolejnej drużynie? No mistrzu, wymyśl coś.. Bo ktoś w pucharze musiał zagrać.
Zresztą, o honorze to kto jak kto, ale Legioniści powinni mówic ostatni. Sami od lat domagają się 'honorowo' mistrzostwa, zdobytego w 'honorowy' złodziejski sposób. Dziwnym nie jest, że pojęcie 'honoru' jest u Was bardzo zniekształcone. Skoro latami ligę mozna było 'reżyserować', to ciężko pozbyć się złych nawyków, no nie chłopcy?
widzę, że lubisz bazować na rzeczowych argumentach. Ja też zaliczam się do takich osób. Więc zadam pytanie- daj mi jakiś sensowny dowód na to, że Legia tamto mistrzostwo kupiła. Dowód, ale twardy, a nie cytowanie Kuleszy czy innych osób. Polska to państwo prawne(?), gdzie kara musi być UDOWODNIONA. Sprawa Legii nie została wyjaśniona=Legia jest niewinna. Chyba, że żyjemy na jakiejś Białorusi. Lech i Amica przewijały się w mediach, jako kluby, które brały udział w korupcji. Idąc Twoim tokiem rozumowania, mogę użyć argumentu, że Lech kupczył. Poparte argumentami? Owszem, takimi samymii jak i Twoje na temat MP z 93 r (źródła- gazety, wypowiedzi osób itp itd)

Pamiętaj-niewyjaśnione okoliczności zawsze działają na korzyść oskarżonego(tak mówi prawo)

Dziwi mnie tylko jedno. Dlaczego kibice w Poznaniu tak łatwo przyjęli fuzję, a Ci we Wrocławiu i Szczecinie nie. Chyba Lech to coś więcej niż zwykła Polonia? Im to się nie dziwię ani trochę
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 11.07.2008 o godz. 16:55.
Odpowiedz cytując