Wyświetl pojedynczy post
jachting
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.07.2008, 15:04
Boomcha napisał(a):Wyświetl post
Tak, taki jest elektorat PiS. Niewykształceni mieszkańcy małych miast i wsi. Szukałem jakiegoś drugiego dna ale wygląda na to, że ty to na poważnie piszesz.
Bill Gates, Richard Branson (Virgin Records, Airlines itd.)...i jeszcze kilkudziesięciu przedsiębiorców z tej finansowej półki nie ma wyższego wykształcenia (widziałem na CNN chyba taka liste, jak znajdę to podrzucę). Jestem pewien, że ci ludzie mieszkają "na wsi" a nie w mieście. Taki Albert Einstein nie miał chyba nawet średniego! Mało? To weźmy Władysława "Profesora" Bartoszewskiego - średnie (matura). Pomyśl jaki chaos panował zanim powstały wyższe uczelnie. Zanim zaczęto dyplomować. Nikt nigdy nie wiedział czy rozmawia z autorytetem czy oszołomem tym bardziej, że nie było miast!
ps:
Najlepsze wyniki matur w tym roku były właśnie tam gdzie zawsze wygrywa prawica - wschód i południe Polski.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wykształcenie nie jest decydujące ! Przykładowo ludzie o wysokiej inteligencji emocjonalnej osiągają zazwyczaj dużo więcej od tych którzy mają ją na niskim poziomie .
Bill Gates,Richard Branson czym oni się charakteryzują ? mieli cel,pasję i nieustannie dążyli do niego nie zważając na przeciwności .Bill Gates gdy wydawało się to jeszcze nie realne,powiedział że w 2000 r komputery będą w każdym domu.
Z Albertem Einstein to już w ogóle wyskoczyłeś .
Ja nie oceniam ludzi po tym jaki kto ma dyplom .
Nie będę czerpał,poważał,brał przykład czy głosował na ludzi gorszych od siebie albo tylko troszkę lepszych ,ten ktoś musi mi czymś imponować np. wiedzą albo mieć pasję,osiągnięcia,cel .Musi mieć honor itd.

PS.Jestem z warmińsko-mazurskiego (serca mazur)
Ostatnio edytowane przez jachting : 11.07.2008 o godz. 15:19.