Wyświetl pojedynczy post
Boomcha
Senior Member

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.07.2008, 10:09
kalashnikov2 napisał(a):Wyświetl post
Boomcha, wymiana twarzy? Na kogo? -> http://prawica.net/node/12508 procz samego tekstu autora - znakomity jest komentarz "oszoloma" B. o liderach obu partii...(...)
Takie sobie. Wymiana twarzy - jak bym widział na kogo to tonie byłaby żadna wymiana. Nie wiem na kogo - na kogoś nowego. Nie wiem czy nastąpi, ale na pewno jest to możliwe.
jachting napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem że sobie schlebiasz ,ale elektorat Pis to w dużej części biedny i słabo wykształcony element .
Z tą inteligencją to już szalejecie,rozumiem że to dla towarzystwa ,wspólnie się napędzacie .
Tak, taki jest elektorat PiS. Niewykształceni mieszkańcy małych miast i wsi. Szukałem jakiegoś drugiego dna ale wygląda na to, że ty to na poważnie piszesz.
Bill Gates, Richard Branson (Virgin Records, Airlines itd.)...i jeszcze kilkudziesięciu przedsiębiorców z tej finansowej półki nie ma wyższego wykształcenia (widziałem na CNN chyba taka liste, jak znajdę to podrzucę). Jestem pewien, że ci ludzie mieszkają "na wsi" a nie w mieście. Taki Albert Einstein nie miał chyba nawet średniego! Mało? To weźmy Władysława "Profesora" Bartoszewskiego - średnie (matura). Pomyśl jaki chaos panował zanim powstały wyższe uczelnie. Zanim zaczęto dyplomować. Nikt nigdy nie wiedział czy rozmawia z autorytetem czy oszołomem tym bardziej, że nie było miast!
ps:
Najlepsze wyniki matur w tym roku były właśnie tam gdzie zawsze wygrywa prawica - wschód i południe Polski.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
65 lat po ludobójstwie. Sejm nie przyjął uchwały w sprawie rzezi Polaków, prezydent Lech Kaczyński nie pojawił się na obchodach

"(...)Prezydent przyjął patronat nad Festiwalem Kultury Ukraińskiej i my nie mamy nic przeciwko temu. Jednak to, że nie objął swoim patronatem obchodów rzezi Wołynia, jest niewybaczalne – mówi Piliszuk." http://www.rp.pl/artykul/161085.html

"I jeszcze jeden meldunek dowódcy kurenia "Łysoho" o pogromie dokonanym w Ziemlicy pow. Włodzimierz Wołyński: "(...) Do wsi Mosur spędzono wszystkich mieszkańców okolicznych miejscowości z toporami i widłami, którym "druże" Zuch wyjaśnił, że pod przewodnictwem jego uzbrojonego oddziału pójdą do wsi Ziemłica, aby rozprawić się z Polakami, i wymagał od nich, żeby byli bezlitośni wobec wszystkich, kogo zastaną w tej miejscowości. W nocy okrążono wieś, a o świcie zebrali wszystkich mieszkańców w centrum wsi. Starców, dzieci i chorych, którzy nie mogli samodzielnie poruszać się, zabijali na miejscu i wrzucali do studni. Spędzonym do centrum kazali kopać dla siebie groby, a następnie przystąpili do ich zabijania przez uderzenie siekierą w głowę. Tego, kto próbował uciekać, zabijali z broni. Wszyscy mieszkańcy wsi Ziemlica zostali zlikwidowani, mienie zabrano dla UPA, budynki spalono..."

Tak zginęło około 60.000 Polaków.

http://www.lwow.com.pl/semper/wolyn.html
Ostatnio edytowane przez Boomcha : 11.07.2008 o godz. 10:53.