Wyświetl pojedynczy post
działfinansów
Junior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.07.2008, 22:59
W PESie wszystko co znam, niech ktoś dorzuci więcej: (w pesy winningi i iss gram od 98 roku)
krzyżyk + L1 - tzw. 1-2 pass
trójkąt + L1 - prostopadłe(lub raczej bym to nazwał na dobieg) górne
kółko + L1 - kiedyś było 1-2 z drugim górnym automatycznym teraz nie mam pojęcia;]
kwadrat + L1 - lobik
przyciskanie(nie trzymanie) R1 w czasie biegu - wypuszcznie piłki przed siebie
przyciskanie L1 - przeplatanka
obrót prawą analogą - ruleta
naładowanie strzału(dośrodkowania) i przyciśnięcie X - zwód "na zamach"
2 razy kółko z bocznego sektora - dosrodkowanie mocne
3 razy kółko z bocznego sektora - płaskie
O rzutach wolnych nie warto pisac, bo kazdy zawodnik inaczej kopie, wiadomo strzałka w dól jak blisko itd, ja dodatkowo robie doładowanie, najpierw 2/3 tego co powinno byc a pozniej reszta
Zeby wyszła przewrotka to oprucz dobrej pozycji trzeba przycisnąc strzał z 2-3 razy, bo po 1 zawsze cudują jakies wygibasy głową
r3 i kierunek analogą - kopnięcie o kierunku i sile które sam wybierasz, trudno sie tym gra.
przyciskanie L1 gdy pilka leci do zawodnika - przepuszczenie.
I napewno troche pominąłem i troche żeczy nie znam ale te wystarczą reszta to już pomysł na gre i ustawinie formacji do zawodników. jezeli przeciwnik gra jednym napastnikiem to ustawiamy Agresive man mark i po robocie. moja ulubiona formacja 3-5-2, lub na komputerowego przeciwnika szalenstwo 3-4-3. Na kolegów 4-4-2 z diamentem w srodku. Najlepsza gra to master league, zaczynamy z castolo itd. 5 gwiazdek i cięzkie transfery.
Odpowiedz cytując