Miałes się nie odnosić bo uważam Cię za nieuleczalny przypadek, ale tu Ci coś dopowiem.
Cytat:
Weź tylko pod uwage że okres Polski Ludowej już jakiś czas temu się zakończył i z tą wiarygodności poprawiło się na plus
|
Zapewne się poprawiło w końcu nie zatwierdza ich matka Michnika jak za głębokiej komuny.. ale nie za wiele.

|
Wilk i w tym problem,dla mnie to raczej nie są fakty .teorii połączonych z faktami z drugiej,trzeciej ręki to ja też parę słyszałem do tego dużo bardziej przekonujące i od osób które budzą większe (moje) zaufanie .
|
To łaskawie sobie wyrób umiejętnośc odróżniania faktów od czyiś interpretacji. I wtedy czytajac coś bedzie stać Cie na polemike, bo póki co to wśród lewicowców (czy nawet zwolenników PO) niewielu na to stać. Choć to raczej efekt bzdur jakim lewicowa ideologia, i braku jej spójności - a która wyznajecie.
Swoją drogą to interesujące, że momentalnie na forach czy w necie (o ile dyskusja wykracza poza ramy okreslmy je szkolne) zdobywają i mają decydujący głos ludzie o pogladach prawicowych. Czyżby głebsze myślenie i otrwartośc na fakty + wiedza, oraz znajomośc życia zmuszała do tego aby być prawicowcem, bo inaczej dysonans staje sie nie do zniesienia?
Cytat:
|
Zresztą o czym tu pisać, forumowicze różnie przyjmują fakty bieżące ,dla niektórych rząd Pis był dobrym rządem,czy fotyga jest świetnym ministrem spraw zagranicznych .
|
Obiektywnie? - rząd PiSu był słabym rządem - a jednocześnie to był najlepszy rząd od 89 r.
Cytat:
|
Pis chyba jedynie przez myśl historyczną (już nie wnikając jaka ona będzie)można dobrze oceniać ....
|
Co masz na myśli bo nie rozumiem.
Cytat:
|
A taki przykładowy Stanisław Michałkiwewicz delikatnie to ujmując nie jest prekursorem moich myśli .
|
Cóż Ci na to poradze? - spróbuj z nim popolemizować
Bełkot Michnika to jest to?
Cytat:
|
Ja nie rozumiem ludzi którzy dzielą świat na czarny i biały,do tego gadających o czarnym myśląc ze jest białym .
|
he he - ciekawe co według Ciebie jest białe?
Tak świat jest różny, ale to nie znaczy że zła nie można okreslić złem, zboczenia zboczeniem itd. itd.

To jest nadzwyczaj ciekawe.
Wszystko co jest pro ,jest obiektywne i godne cytowania, wszystko co anty, jest juz na samym starcie skreslone.
|
Pro?
A to ciekawe.
Może i ja jestem fanem Kaczorów?