Wyświetl pojedynczy post
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.07.2008, 19:45
Zbychu napisał(a):Wyświetl post
Jak dobrze pamiętam to 2 razy i to nie sam z siebie ale zawsze sprowokowany przez jednego z użytkowników.I nie piątke z matury,ale na świadectwie końcowym z historii w klasie maturalnej.

Bez urazy,ale podręcznik zatwierdzony przez Ministerstwo Edukacji Narodowej jest dla mnie wiarygodniejszym źródłem od artykułu napisanego przez nie wiadomo kogo w jednym z portali internetowych do których dostęp może mieć niemal każdy.
Oczywiście dla Ciebie pięczątka MEN może być niewystarczającym dowodem obiektywności.Przypuszczam że Ty uczyłeś się historii w latach PRL-u,więc możesz uzasadnione obiekcje co do wiarygodności szkolnictwa w Polsce.Weź tylko pod uwage że okres Polski Ludowej już jakiś czas temu się zakończył i z tą wiarygodności poprawiło się na plus

No cóż ciężko mi udowadniać tożsamość G.Anonima.Jeśli z tego okresu nie mamy innych znaczących źródeł wiedzy...Jak to mówią na bezrybiu i rak ryba

I słowo stało się ciałem...

No to Zbychu twierdzisz, że to nie fakty tworzą historię a książki z MEN - no jeśli zatrzymałeś się na etpaie zglębiania wiedzy poprzez MEN - no to sie nie dziwię, ze wiedzę po okresie po 1989 masz ograniczoną - bo jej zwyczajnie w ksiązkach MENu nie ma.

Ale nic to - tym samym tokiem rozumowania - za jakieś 15-20 lat - gdy ktos wspomni o 10 obietnicach rządu PO - czy nawet o 3 mln mieszkań PISu albo o tym, że w rządzie Millera - ktoś chciał dokonać gigantycznego przekrętu z lub czasopismami - to Zbysiu pójdzie do ksiegarni i poprosi o książki MENu - a jeśli ich nie będzie to każdemu powie, że to nie prawda bo nie ma tego w ksiażkach MEN

- naprawdę - czy Ty tak na poważnie czy tylko jaja se robisz chłopie?

bo to juz jest totalny poziom absurdu. Co się dzieje z ludxmi - z przerażeniem odkrywam, że z roku na rok - należy wyjaśniać coraz bardziej wydawałoby się oczywiste - oczywistości.

-------------------

Cytat:
Krakowski prokurator zdradza sekrety pracy śledczych, prowadzących sprawę Zbigniewa Ziobry. Wojciech Miłoszewski twierdzi, że płocka prokuratura chciała od niego, by złożył na na byłego ministra doniesienie. "Referent sprawy zadzwoniła do mnie i powiedziała, że jeśli tego nie zrobię, to ona wyląduje w jakiejś prokuraturze w Gołdapi" - opowiada w TVN24
niech zgadne - czy na onecie jest ta rewelka? na interii? uua - ciekawe dlaczego?

To co - jest to zagrożenie dla demokracji lemingi czy też to nie jest zagrożenie?

http://www.dziennik.pl/polityka/arti...na_Ziobre.html
Ostatnio edytowane przez sambo : 10.07.2008 o godz. 19:49.