1q2 napisał(a):

|
dlatego ze dla Ruskich Czechy to pchla, Polsza zawsze byla inaczej traktowana i to co sie moglo tam udac szybko ,niekoniecznie moglo sie udac tu.
|
I co z tego nawet zakładajac że to ma/miało jakies przełozenie.
Tylko dyskusja tyczy się czegoś innego - nieprawdaż?
Faktów kto i kiedy chciał ich wycofania.
Cytat:
To sa skrawki wiedzy jak dla mnie
Do celu mozna dazyc roznymi sciezkami, teraz tylko mozemy sobie gdybac ktora by byla szybsza.
|
Kichać..
Co innego zacząć podązać, a co innego siedzieć w domu mówiąc ze ruszyłem 15 min temu.
Cytat:
Walese w ogole pomijam (a przeciez o tym jest tekst powyzej).To czlowiek chaos i jego pytac ldaczego chcial tak a nie inaczej.
Natomiast nadal jestem przy swoim ze poprzednie rzady tak chcialy wejsc do Nato jak i UE i byly anty radzieckie a ze moze byly zbyt uleggle badz przecenialy sile Rosji - o tym zawsze mozna dyskutowac.
|
Pierdu, pierdu - uwazały to za nierealne (póxniej jak powstało UE i że tam nas może przyjma - akurat tak) i nie próbowały palcem kiwnąć w tej sprawie. Bo to lokaje i sługusy, nic innego.
Równie dobrze możesz mi napisać że Kaczory chciał full-lustracji tylko TK im nie pozwolił - fantastyka inny watek.
Cytat:
To ma tylko tyle wspolnego z RM ze tam to znalazlem a mysle ze w czesci roznych dyskusji , ma to zastosowanie.
|
I wstawiajac to teraz, odpaliłes kapiszon.