Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.07.2008, 16:07
Wilku napisał(a):Wyświetl post
A dlaczego nie?

Ich cała antykomunistyczna opozycja zmieściłaby się na tej małej trybunce co kiedyś stała zamiast D.. jak przyszło co do czego.. to oni i jakos lustracje itd.. szybciej przeprowadzali, u nas styropian był hamulcowym (mowa o tych od michnikukerków)
dlatego ze dla Ruskich Czechy to pchla, Polsza zawsze byla inaczej traktowana i to co sie moglo tam udac szybko ,niekoniecznie moglo sie udac tu.

A mi się zawsze wydawało że wiedza decyduje, i obnazyłes jej zupełny bark tutaj.

I obstawaj - być ignorantem w czymś bo się nie miało wiedzy - bywa, nic strasznego, ale być nim nadal mając wiedzę...
To sa skrawki wiedzy jak dla mnie
Do celu mozna dazyc roznymi sciezkami, teraz tylko mozemy sobie gdybac ktora by byla szybsza.
Walese w ogole pomijam (a przeciez o tym jest tekst powyzej).To czlowiek chaos i jego pytac ldaczego chcial tak a nie inaczej.
Natomiast nadal jestem przy swoim ze poprzednie rzady tak chcialy wejsc do Nato jak i UE i byly anty radzieckie a ze moze byly zbyt uleggle badz przecenialy sile Rosji - o tym zawsze mozna dyskutowac.

Mamy zanim pobiec i dsyskutowac po raz kolejny o tym samym, czyli o niczym?
To ma tylko tyle wspolnego z RM ze tam to znalazlem a mysle ze w czesci roznych dyskusji , ma to zastosowanie.

sambo napisał(a):Wyświetl post

Co zrobić - dyktatura kretynów - jedyne co można to emiigrować
a emigruj sobie, ja plakac nie bede.
Przynajmniej znajdziesz sobie nowe misyjne zajecie - nauczanie emigrantow

Mania wielkości

"Aroganckie przekonanie o własnej wielkości pozostaje w bliskim związku z wiarą paranoika, iż jest on centralnym obiektem zainteresowania. Jest pewien swoich racji, nie dopuszcza różnicy zdań." (s. 21)

Ten podpunkt idealnie pasuje do Ciebie sambo - w ogole tak jakby byl pisany pod Ciebie
Im wiecej 'kretynow' uzyjesz, tym bedziesz wiekszy -uwiez mi.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 10.07.2008 o godz. 16:17.
94 - Allah Akbar!!