Wilku napisał(a):

A dlaczego nie?
Ich cała antykomunistyczna opozycja zmieściłaby się na tej małej trybunce co kiedyś stała zamiast D.. jak przyszło co do czego.. to oni i jakos lustracje itd.. szybciej przeprowadzali, u nas styropian był hamulcowym (mowa o tych od michnikukerków)
|
dlatego ze dla Ruskich Czechy to pchla, Polsza zawsze byla inaczej traktowana i to co sie moglo tam udac szybko ,niekoniecznie moglo sie udac tu.
Wilku napisał(a):

A mi się zawsze wydawało że wiedza decyduje, i obnazyłes jej zupełny bark tutaj.
I obstawaj - być ignorantem w czymś bo się nie miało wiedzy - bywa, nic strasznego, ale być nim nadal mając wiedzę...
|
To sa skrawki wiedzy jak dla mnie

Do celu mozna dazyc roznymi sciezkami, teraz tylko mozemy sobie gdybac ktora by byla szybsza.
Walese w ogole pomijam (a przeciez o tym jest tekst powyzej).To czlowiek chaos i jego pytac ldaczego chcial tak a nie inaczej.
Natomiast nadal jestem przy swoim ze poprzednie rzady tak chcialy wejsc do Nato jak i UE i byly anty radzieckie a ze moze byly zbyt uleggle badz przecenialy sile Rosji - o tym zawsze mozna dyskutowac.
Wilku napisał(a):

|
Mamy zanim pobiec i dsyskutowac po raz kolejny o tym samym, czyli o niczym?
|
To ma tylko tyle wspolnego z RM ze tam to znalazlem

a mysle ze w czesci roznych dyskusji , ma to zastosowanie.
sambo napisał(a):

Co zrobić - dyktatura kretynów - jedyne co można to emiigrować
|
a emigruj sobie, ja plakac nie bede.
Przynajmniej znajdziesz sobie nowe misyjne zajecie - nauczanie emigrantow
Mania wielkości
"Aroganckie przekonanie o własnej wielkości pozostaje w bliskim związku z wiarą paranoika, iż jest on centralnym obiektem zainteresowania. Jest pewien swoich racji, nie dopuszcza różnicy zdań." (s. 21)
Ten podpunkt idealnie pasuje do Ciebie sambo - w ogole tak jakby byl pisany pod Ciebie

Im wiecej 'kretynow' uzyjesz, tym bedziesz wiekszy -uwiez mi.