1q2 napisał(a):

|
Ale co Ty porownujesz Czechy do Polski? i prosze sobie daruj sobie takie teksty.
|
A dlaczego nie?
Ich cała antykomunistyczna opozycja zmieściłaby się na tej małej trybunce co kiedyś stała zamiast D.. jak przyszło co do czego.. to oni i jakos lustracje szybciej przeprowadzali itd.. , u nas styropian był hamulcowym (mowa o tych od michnikuremków)
Cytat:
|
Chcecie robic z Mazowieckiego pacholka Rosji - prosze bardzo.
|
Kto chce robic? - przytaczanie faktów to robienie?
A tak swoją droga chetnie zapoznałbym się z historia jego rodziny, w końcu jest osoba publiczną.
Cytat:
|
Ja obstaje przy swoim i na szczescie o tym kto ma blade pojecie a kto nie to nie Wy decydujecie.
|
A mi się zawsze wydawało że wiedza decyduje, i obnazyłes jej zupełny brak tutaj.
I obstawaj - być ignorantem w czymś bo się nie miało wiedzy - bywa, nic strasznego, ale być nim nadal mając wiedzę...
Tylko nie miej pretensji - jak Twoje wpisy bedą olewane, bo ja po takim stwierdzeniu muszę przyznać iż dyskutowanie z osoba która obraza się na fakty, i wbrew nim chce swoje "uważać" jest dla mnie zupełnie bezsensowne.
Ja wiem że dysonans poznawczy wywołuje w pierwszym odruchu zaprzeczenie, ale bez brawury, przecież np. Mazowiecki to nie Twoja rodzina...
Uprzedzam nawet jeszcze nie wlazłęm na stronke tego kolesia, więc nie wiem co jest ciekawego w tym artykuliku.
Za to z innej beczki bedzie
Po co wypuszczasz szczura w postaci RM?
Mamy zanim pobiec i dsyskutowac po raz kolejny o tym samym, a w tym wypadku o niczym?