Wyświetl pojedynczy post
Wilku
lupus albus

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.07.2008, 15:48
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Ale co Ty porownujesz Czechy do Polski? i prosze sobie daruj sobie takie teksty.
A dlaczego nie?

Ich cała antykomunistyczna opozycja zmieściłaby się na tej małej trybunce co kiedyś stała zamiast D.. jak przyszło co do czego.. to oni i jakos lustracje szybciej przeprowadzali itd.. , u nas styropian był hamulcowym (mowa o tych od michnikuremków)

Cytat:
Chcecie robic z Mazowieckiego pacholka Rosji - prosze bardzo.
Kto chce robic? - przytaczanie faktów to robienie?

A tak swoją droga chetnie zapoznałbym się z historia jego rodziny, w końcu jest osoba publiczną.

Cytat:
Ja obstaje przy swoim i na szczescie o tym kto ma blade pojecie a kto nie to nie Wy decydujecie.
A mi się zawsze wydawało że wiedza decyduje, i obnazyłes jej zupełny brak tutaj.

I obstawaj - być ignorantem w czymś bo się nie miało wiedzy - bywa, nic strasznego, ale być nim nadal mając wiedzę...

Tylko nie miej pretensji - jak Twoje wpisy bedą olewane, bo ja po takim stwierdzeniu muszę przyznać iż dyskutowanie z osoba która obraza się na fakty, i wbrew nim chce swoje "uważać" jest dla mnie zupełnie bezsensowne.

Ja wiem że dysonans poznawczy wywołuje w pierwszym odruchu zaprzeczenie, ale bez brawury, przecież np. Mazowiecki to nie Twoja rodzina...

Cytat:
ps troche apropo tego ale nie tylko tego - link z fajnej stronki ale nie o RM tu chodzi.

http://www.radiomaryja.pl.eu.org/tek.../paranoja.html
Uprzedzam nawet jeszcze nie wlazłęm na stronke tego kolesia, więc nie wiem co jest ciekawego w tym artykuliku.

Za to z innej beczki bedzie

Po co wypuszczasz szczura w postaci RM?

Mamy zanim pobiec i dsyskutowac po raz kolejny o tym samym, a w tym wypadku o niczym?
Ostatnio edytowane przez Wilku : 10.07.2008 o godz. 15:59.

Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen
Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''.