lodecki napisał(a):

|
Jed ale takie posty jak twoj na tym forum pojawiaja sie srednio 5 razy na strone, wiec po co powielac kilkukrotnie to samo ? powiedz po co ?
|
Bo jezeli jest jak twierdzisz ze takie posty sie pojawiaja 5 razy na strone-to pytam sie dlaczego ludzie na tym forum sa zaslepieni i pisza o jakis fantastycznych wzmocnieniach itd

Ze widza szanse Wisly na awans i relna walke o MP. Byl taki jeden ktory liczyl do ostatnich swoich dni na WUnderwaffe . I sie przeliczyl.
Jezeli forum sluzy wypowiadaniu swojej opini to to jest wlasnie moja opinia na temat calego zarzadu, polityki Cupiala w tle itd.
Dodam tylko od siebie , ze WIELCE SPRYTNIE obmyslili sobie to "fachowcy" z zarzadu. Wiedzieli ze szans na LM nie mamy za wielkich, liczyli wiec ze trafimyprzy dozie szczescia na islandzka, moldawska czy rownie egoztyczna druzyne wII rundzie, wskoczymy do III kwalifikacyjnej i tam zarobimy kaske na dwumeczu np. z Barca , Juve czy Liverpoolem, odpadniemy jednoczesnie "awansujac"do I rundy UEFA i byc moze w miedzyczasie znajdzie sie cudowny, tani(czytaj ZA DARMO) kopacz ,sciagniemy go i powiemy ze wzmocnilismy sklad. Kasa np. za Dudke pozostala by na rachunku.A pozniej przy odrobinie szczescia dotoczymy sie do fazy grupowej. A noz sie uda? I tak po sezonie Wisla SSA oglosilaby ze wypracowala zysk na poziomie takim i takim. Sprytne , co? A kibicow bedziemy mamic wizja pucharow, mistrzow i super meczy itd.Byleby kasa w budzecie sie zgadzala....Zauwazylsicie jakie slowo najczesciej sie przewija przez moja wypowiedz? Szczescie, lut szczescia, odrobina szczescia! Tyle ze prowadzenie biznesu to nie loteria fantowa, ale wypadkowa dlugotrwalej polityki, planowania, zarzadzania i na koncu lutu szczescia.
Na koniec: ja nie oczekuje od Wisly transefor na miare eurpejskich sredniakow nawet. Ale niech sie okresla:
albo stawiamy na wlasnych wychowankow(oczywiscie starszne pieniadze nalezaloby wydac na boiska dla mlodych ) albo stawiamy na trasfery i rzeczyiwiscie je przeprowadzamy. A teraz jest niewaidomo co.