|
Być może Kokoszka zrobi pierwszą rzecz dobrą dla Wisły czyli stanie się przyczyną sprowadzenia Jodłowca. Już taką próbą był Łukasiewicz no ale okazało się że jest za słaby pomimo ceny. Ciekawą rzecz ukazuje w ogóle szukanie piłkarza na tą pozycję nazwę ją sobie "trzeci środkowy obrońca, który może w przyszłości wejdzie na miejsce Clebera", pokazuje bowiem że albo jak zwykle "najlepsi prawnicy Ekstraklasy znowu dali dupy" albo dla Kokoszki bez względu na wszystko Wisła będzie kończyła się w Młodej Ekstraklasie (co byłoby miłym zaskoczeniem, bo zarząd pokazałby że sprawdzili w słowniku co oznacza pojęcie honor, mimo wszystko pierwsza wersja dużo bardziej prawdopodobna. Jestem w froncie który Bednarza rozliczy 1 Września, aczkolwiek zaskakujące jest że ze swojej roboty do końca to on się jakoś fenomenalnie nie wywiązuje, bo do tej pory testowaliśmy: 2 bramkarzy, Łukasiewicza i Lalina i żaden ponoć nie zachwycił.
Inną zaskakującą sprawą jest to że wg tego gooola.pl (też nie za szczęśliwe źródło), Wisłą Jodłowca wyceniła na 500tys. ojro jest to tyleż zaskakujące, że za Gargułe proponowaliśmy 350 tys. ojro, no a ten drugi ma na pewno wyższą wartość rynkową.
Jeżeli chodzi o transfery jest Singular, ale transferów to my przedewszystkim z przodu potrzebujemy, napastnika conajmniej klasy Brożka, bo my mamy wielu dobrych napastników ich problem to to że oni są tylko dobrzy. No i ten rozgrywający chociaż wydaje mi się żę Jirsak sobie z tym poradzi, i tu przeżyjemy bez tego transferu. Jeszcze ciekawi mi czemu nie gramy na prawej pomocy Boguskim, skoro Łobo jest kontuzjowany.
Szanse z Beitarem oceniam 50-50, tylko nie wiem czy takie pieprzenie Wilczka, i już usprawiedliwianie tej porażki naszych szans nie zmniejsza.

Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz!
Tylko Wisła!
|