Ogryzek napisał(a):

Prezes Wilczek przemówił. I dobrze że powiedział jasno o co chodzi! Liczy się MP a puchary są nieistotne! Stąd wzmocnień na puchary nie będzie! Wolę jak sprawa jest postawiona uczciwie i bez ściemniania. Nie cieszy mnie to ale rozumiem polityke klubu
|
Nie wiem w ktorym miejscu zartujesz a w ktorym mowisz powaznie. Zwlaszcza zdanie "Wolę jak sprawa jest postawiona uczciwie i bez ściemniania" szczegolnie mi sie podoba.
Jak juz wspomnialem, Ty chyba nie zartujesz sobie jednak wiec Ci przypomne. Przeciez nie byloby takiego wkur***** gdyby nie obiecali na samym poczatku ze groszem sypnie wlasciciel i bedzie kilku swietnych pilkarzy za grube kase na pewno. A teraz jak widze taki wywiad "szczery do bólu" to nawet nie wiem co mam ochote zrobic takiemu prezesowi.
Taki tekst to nam mogl zaserwowac na samym poczatku, gdyby ten klub funkcjonowal normalnie, a nie teraz gdy przygotowania sa juz na polmetku. To po prostu pokazuje ktory k**** juz raz ze profesjonalizm to oni widzieli tylko w slowniku, jesli w ogole chcieli sprawdzic o co ich tak nieustannie prosza kibice.