felipe napisał(a):

|
Marin Tomasov to wg chorwatów "nowy Modrić", ponoć już obserwuje go liczna rzesza skautów..
|
Nie znoszę gdy mówi się o młodych zawodnikach, że już mają nastepców! Słyszałem już o następcach Messiego, pewnie niedługo będą nowi "Borysiuki", "Bojany" i "Nicolasy Milliany".
Wracając do tematu to taki Tomasov by nam sie bardzo przydał, trzeba by było wyłożyć sporo kasy. Jednak zdaję mi się, że kasa w tym roku jako taka jest. Skorża czy tam Bednaż wypowiadał się, że Wisła rozmawia z Bastą. A żeby przystąpić do jakiś rozmów z tego typu zawodnikiem trzeba mieć przygotowany z milion euro.
Więc wzmocnienia będą takie: Jodłowiec (Obrona), Singlar (Obrona), Tomasov (Pomoc), Parrone (Atak)-przesada z optymizmem?.
Zapomnieliśmy już chyba o bramkarzu? Kiedyś ktoś pisał ironicznie: "To już w Polsce nie ma bramkarzy?" No ja w kraju znad Wisły widzę Przyrowskiego-za drogi, min. milion €, Mucha-kto go puści?, Stachowiak-nie wiem czy jest lepszy od Pawełka. Mogliśmy się zainteresować Janukiewiczem ze Śląska, ale teraz już za późno. Innych bramkarzy w Polsce na dobrym poziomie nie widzę.