Wyświetl pojedynczy post
jachting
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.07.2008, 19:31
Oni u nas robili długie i "kosztowne" badania geologiczne wątpię że tak łatwo się wycofają .
Nie potrzebnie ośrodek prezydencki wpierdziela sie w te negocjacje,nawet nie próbując mówić językiem naszych negocjatorów.A rząd nigdy nie mówił że jest przeciw tarczy .Trzeba oczekiwać od USA partnerskiego traktowania,chcemy być chyba poważnie traktowani ?.
Tarcza nie jest nam wcale niezbędna i nie przeceniał bym jej znaczenia , choć ja liczę że dzięki niej nasze współpraca się poszerzy . Ale kłaniać przed nimi sie nie musimy,jesteśmy przecież solidnym partnerem....

Cytat:
"Polityka miłości" to chyba nie poprzez takie inwektywy Wiesz w ogóle synku co chciałeś przekazać przez ten pogrubiony fragment, bo mam wrażenie, że chyba nie wiesz o czym mówisz...

A co do twojego poparcia to rzeczywiście cholernie niesprawiedliwe jest, że głos człowieka normalnego, inteligentnego jest równoważny z głosem takiego półgłówka jak ty:/.
Daruj sobie bratku,w tym wątku aż kipi z nienawiści ,a chciał przekazać zapewne że w jego ocenie są niewiele warci .

Powiedz mi czym się objawia ta inteligencja,inteligencie?"Lubicie" mówić o inteligencji ?
Normalność

Cytat:
Jachting - naprawdę wierzysz w skuteczną i merytoryczną możliwość obrony osobnika K_2?
Oczywiście ,logikę ma dobrą i tyle mi wystarczy .
Często wypowiada się o rzeczach o których niema pełnej wiedzy czy pełnej informacji ale właściwie w tym wątku i tak to nie ma większego znaczenia .

Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
K 2 , Ty też otrzymujesz sms z kancelarii Tuska ?
Coś Ci się pomyliło kancelaria inną drogą przekazuje informacje,sms-ami instrukcje dostają posłowie Pis
Ostatnio edytowane przez jachting : 09.07.2008 o godz. 20:27.