Cytat:
|
Ile zarabiasz, i ile przeznaczasz na Wisłę. Proszę o szczerą odpowiedź. (skoro już Cupiałowi do portfela zaglądasz).
|
Jezu a ten dalej swoje.Ja tu nie przyszedlem sie skarzyc,ze z moich ciezko [

] zarobionych pieniedzy wydanych na karnet, nie kupuje sie Kluivertow, Kallonow, Ronaldinhow i innych bogow pilki, bo Tak naprawde mozliwosc kibicowania tej druzynie ma sie do tych groszy nijak.Nie przyszedlem sie tu chwalic od kiedy jestem z Wisla, bo pewnie wielu z Was jest z nia dluzej.Ja po prostu chce, zeby ten klub zaczal normalnie funkcjonowac i na siebie zarabiac, co jest mozliwe, ale niestety do tego potrzebna jest konsekwencja w dzialniu i pomysl,albo schemat dzialania zaczerpniety z klubow gdzie to funkcjonuje.Wisla miala wszelkie predyspozycje zeby stac sie polskim Ajaxem.Wystarczylo zainwestowac w infrastrukture, trenerow i siec wyszukiwaczy mlodych talentow.Ale do tego trzeba konsekwencji i cierpliwosci, a tego naszemu wlascicielowi brakuje.Jeszcze kilka lat temu, gra w Wisle byla dla kazdego mlodego pilkarza spelnieniem marzen.Dzisiaj mlodzi pilkarze wola isc do Legii czy Lecha, bo wiedza, ze tam jest stabilizacja i pomysl na przyszlosc, a w Wisle tylko ciagle wymachiwanie szabelka.