chojrak napisał(a):

|
Krzynówek gwiazdą w naszej lidze?, dobry strzał z dystansu?(raz na mecz mu może wyjdzie w bramke trafić), on już nie powróci do tej formy jaką prezentował przed paru laty. Co było kiedyś z Kryszałowiczem, co było z Matusiakiem? Wielkie gwiazdy, bez sensu sprowadzać nie wiadomo kogo ze znanym nazwiskiem, piłkarza, który ostatni dobry mecz jaki rozegrał był pare miesięcy, czy pare lat temu. Bez sensu jest sprowadzać jakiś Kallon'ów czy Krzynówk'ów lepiej sięgnąc po młodych zawodników z zapowiadającą się przyszłością piłkarską (tak jak trafiliśmy na Jirsaka). Mi nie zależy na tym, żeby media trąbiły jakich i ilu zawodników kupiliśmy, liczy się jakość. Może i odeszli od nas zawodnicy ale kto to byl? Dudka? powiedzcie mi co on ostatnio grał? A co do bramkarza to myśle, że nam go nie potrzebam Pawełek może nie jest nie wiadomo jakim bramkarzem, ale Cebanu to utalentowany i w dodatku młody bramkarz, myślę, że wkrótce dostanie swoją szanse i pokaże na co go stać.
|
1. Jak ty chcesz walczyc o LM młodymi?
2. Myślisz ze tak łatwo wyszukac takiego Błaszczykowskiego? ( jest Majewski i Pawłowski ale nie na nasza kieszeń)
3. Krzynówek miał pare naprawde dobrych sezonów wczesniej. ( a tobie wystarcza jeden zły sezon do porównywania go z Matusiakiem który nigdy nie błyszczał.... wogole Krzynówek a Matusiak to dwie inne klasy i sprawy.
co do bramkarza zgadzam sie z Toba ze powinnismy dac wiecej szabs Cebanu zamiast sciagac jakies ogorki