sambo napisał(a):

Jeśli dla Ciebie wstydem jest to o czym piszesz - to dla mnie wstydem jesteśTY - i Twój rząd - który przez swoja niekompetencję robi pośmiewisko na cała Europę. Nie wiem jak Ty ale ja chciałbym jeździc po autostradach i mieć normalnego premiera - Niestety nie mam ani normalnego premiera ni autostrad - mam za to w kraju takich jak Ty - którzy mi zafundowali życie w takim Batustanie - chorym kraju zupełnie, przy pełnej aprobacie obywateli. Gdzie poziom nieróbstwa, niekompetencji i ignorancja umyśłowa rządzących jest tak wielka, że gdyby tak dać Tuskowi władzę na 20 lat - to podejrzewam, że cofnęlibyśmy sie doo 1795r przy oklaskach i ogólnym zadowoleniu lemingów.
|
Wikeszej zenady i posmiewiska w Europie nie bedzie z Polski ,niz za rzadow PISu. Nie ma teletubisiów,nie ma obrazania sie za kartofla, nie ma sytuacji w ktorej Merkel broni Polakow przed Putinem ,za to ze Kaczynski sie obrazil i nie bede rozmawial.
Tusk jest wlasnie normalnym premierem a przede wszystkim normalnym zdrowym czlowiekiem
Co te sku*wysyny z PISu zrobily przez 2 lata z zycia publicznego i zreszta nadal robia to jest nie do wybaczenia.Ciagle ataki,obrazania ,epitety ,nienawisc - tego im nigdy nei wybace i napewno nigdy nie przyloze reki zeby to matolstwo zakompleksione rzadzilo tym krajem