Wyświetl pojedynczy post
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.07.2008, 23:30
widzę tu ostrą polemikę i mnogo zdań i opinii w temacie transferów i pucharów. Lata spędzone ma R22 nauczyły mnie POKORY. Sami widzicie jaką siłę przebicia ma nasza piłka, szkoleniowa, klubowa i reprezentacyjna. Żadną.wręcz zerową i nie zmienia tego faktu mecz eliminacyjny z np. Portugalią ,czy udział w euro Wręcz przeciwnie-to tylko zamazuje prawdę a ta wygląda jak batalia tych zza błoń z niejakim Szachtiorem Soligorsk., słynnym europejskim potentatem, pogromcą najlepszych...he he. Na wszystko trzeba duuuużej kasy i duuużo czasu i spokojnej pracy fachowców. O transferach nie gadajmy bo ich jak zwykle nie ma! Podeślą kogoś 10 dni przed meczem o LM. a to przyznacie jest trochę groteskowe.I tak z Kluiwertów i Kallonów pojawi się nowy Penksa czy inny Branko, a Skorżę wywali się przy pierwszej okazji za brak oczekiwanych wyników ITD....Pismaki z fuc-któw sobie popiszą, jedni kibice sobie popłaczą inni poszydzą, liga przezimuje, kolejny mistrz powie że na eliminacje LM to oni się wzmocnia żę ho ho, bo to mus i tak trzeba po czym wyprzedadzą 5 najlepszych i będą baty w 1 rundzie kwalifikacji od jakichś kazachów. itp. itd..Szkoda się kłucić i polemizować, mnie tylko trochę szokuje jak trener mówi że starzy doświadczeni zawodnicy-pewniacy w 11 nie potrafią - nie chcą- nie umieją? wykonywać podstawowych założeń i zadań taktycznych! to mnie z deka szokuje! moje pogłądy i wnioski są subiektywne i nie wywołuję nikogo do poolemiki . pozdrawiam.
Odpowiedz cytując