Wyświetl pojedynczy post
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.07.2008, 21:11
K_2 napisał(a):Wyświetl post
Nie martw sie zauwazylem ze 1q2 staral sie mnie poprzec w tym poscie...
Do tematu autostrad sie odnioslem. PO nic nie wybudowalo przez 8 miesiecy , PIS przez 2 lata i poprzednicy przez 15 lat (buduja po 10 km rocznie) do czego sie tu odnosic ? Do tego ze wycofuja dawne umowy i przetargi zawarte przez PIS ? Ile w tym prawdy kto ma racje to sie nigdy nie dowiem ,wiec nie bede sie nad tym zastanawial,jak zobacze wybudowana autostrade to bede widzial kto ma racje...
Projekcje o Kaczynskim to robicie tu wy ,stawiajac go w bardzo dobrym swietle ,ale ten czlwoiek juz sie neistety nie obroni ,napewno nei na tyle zeby wygrac wybory.
O kosciele to jest temat rzeka.Raduje was moze to ze kosciol jest taki bogaty i opasly w tym panstwie ,mnie sie to nei podoba ,szczegolnei jak teraz przeczytalem o 2,5 milionach Poalkow ktorzy zyja w skrajenj nedzy.
Widac kwestia wrazliwosci..

Chłopie - postanowiłem sobie zupełnie Cie olewać - wpisałem nawet na listę ignorowanych - ale niestety cytaty nie są ignorowane, dlatego wśród komentarzy poważnych niestety lśnisz jak perełka i niestety również czasami mignie mi jakś Twój kretyński komentarz

Weź se chłopie zapamietaj, że moja ostatnia wypowiedź nie dotyczyła autostrad de facto ( nie mówiąc o prawdzie jaką jest nazwanie Tuska rudowłosym potomkiem whrmachtowca) - nigdy nie przypuszczałbym, że Tusk jest w stanie wybudować tyle autostrad, żeby nadrobić braki w tej dzieddzinie. Okazuje się, że ta niedorajda nie jest w stanie nawet utrzymać i tak już żenującego poziomu swoich poprzedników - nie o tym pisałem.

Pisałem o tym, że Tusk Donald jest takim skończonym niedojdą, że przez niego przez 2 lata nie zostanie wybudowany ani jeden kilometr autostrady, który był planowany ze środków UE - nie dlatego, że są jakies głupie procedury. Nie dlatego, że sie pracownicy opierdzielają. Nie dlatego ż nie ma pieniędzy.

Autostrad nie będzie dlatego, że jego rząd - wyrzucił do KOSZA wynegocjowany z UE pakiet przepisów, które nie weszły w życie tylko dlatego, że nastały wybory.

Jego nowa minister Bieńkowska robiac medialne szoł - rugujac publicznie Rydzyka bez podstaw nota bene - robiac depisyzację - wywaliła do kosza ten projekt - tak dla zasady. A teraz UE domaga się wejscia zgodnych z prawem przepisów juz wynegocjowanych i podpisanych - parafowanych.

Jeśli dla Ciebie wstydem jest to o czym piszesz - to dla mnie wstydem jesteśTY - i Twój rząd - który przez swoja niekompetencję robi pośmiewisko na cała Europę. Nie wiem jak Ty ale ja chciałbym jeździc po autostradach i mieć normalnego premiera - Niestety nie mam ani normalnego premiera ni autostrad - mam za to w kraju takich jak Ty - którzy mi zafundowali życie w takim Batustanie - chorym kraju zupełnie, przy pełnej aprobacie obywateli. Gdzie poziom nieróbstwa, niekompetencji i ignorancja umyśłowa rządzących jest tak wielka, że gdyby tak dać Tuskowi władzę na 20 lat - to podejrzewam, że cofnęlibyśmy sie doo 1795r przy oklaskach i ogólnym zadowoleniu lemingów.
Ostatnio edytowane przez sambo : 09.07.2008 o godz. 08:26.
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43