Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.07.2008, 17:09
Triodante napisał(a):Wyświetl post
Jak widzę te płacze, że Bednarz nikogo nie kupił to przypomnę, że Bednarz odkąd jest w naszym klubie zawsze większość najważniejszych transferów robi w drugiej części okienka. Taki już ma wkurzający styl i żadne protesty tego nie zmienią.
Pozwol ze wejde Ci w slowo.
Po pierwsze to nie styl ale oznaka niemocy(o co nie mam zadnych pretensji do niego bo on sam niewiele moze)
Po drugie jakie to najwazniejsze transfery przeprowadzil Bednarz?

Kosa i Buguski - jedyne wzmocnienia - musieli wrocic
Niedzielan rozlecial sie po miesiacu - co zreszta wieksosc przepowiadala
Cwielong i Dudu - zdaniem trenera za slabi
Matusiak - totalna pomylka
Lobodzinski - jak dla mnie narazie drewno nr 1.
Diaz - zobaczymy ale narazie zerowe wzmocnienie.Bardziej zapchajdziura.

pozostaje Jirsak ktory przez 2/3 sezonu nie zagral nic wiecej, niz tylko ogony.

Takie sa fakty i tego nic narazie nie zmieni.
Bednarza rozlicza sie nie z tego czy kogos kupil i kogo, tylko z tego jak ten ktos gra a jak narazie to graja wszyscy tylko nie Ci kupieni przez Bednarza.
Za to tez go generalnie nie winie bo chlop ma bardzo ograniczone mozliwosci ,wiec pozostaje mu zabawa na chybil trafil.
Narazie zdecydowanie bardzije pudluje niz trafia ale nie jestem w stanie podajc jakiejkolwiek innej osoby ktora zrobila by wiecej.

Okienko okienkiem ale jasne jest ze kto by teraz nie przyszedl to nie bedzie to wypatrzony uprzednio gracz(a na to bylo cale pol roku) tylko jak to u nas, typowy 'last minute'.
Moze sie sprawdzi, moze nie - loteria jak zawsze.

Na pocieszenie napisze ze w historii nie bylo jeszcze klubu ktory po zdobyciu mistrza wzmacnial by sie przed pucharami.
Ciezko mi znalesc jakis ktory by sie nie oslabil wiec to co sie teraz dzieje to zwykla(chora) nasza rzeczywistosc.

To wstyd zeby w 40 mln kraju z ilomas tam multimilionerami nie bylo 1 osoby ktora by to chciala zmienic(nie pije tu do Cupiala bo jego strategia jest jasna i od 2002 roku ta sama - zadnych pieniedzy ,klub musi sie utrzymac sam - jego prawo , ale tez nasze prawo by na to psioczyc - w granicach rozsadku oczywiscie bo gdyby nie Cupial to pewnie balansowalibysmy gdzies pomiedzy 1 a druga liga z ruina zamiast stadionu)

BRTS39 napisał(a):Wyświetl post
jesli chodzi o beitar to musimy gop przejsc nie ma innej mozlwiosci spojrzcie tylko na doswiadczenie eliminacje euro ms i imrepzy duze dlugo by wymieniac teraz tylko nazwiska : baszczynski glowacki cleber zienczuk sobolewski lobodzinski na mnie by to zrobilo wrazenie
juz 10 raz piszesz musimy, musimy i musimy - gowno musimy ,co najwyzej mozemy.Tak samo o dupe rozbic to slynne 'doswiadczenie'.
Stana dwa, wydaje sie ze w miare wyrownane druzyny , ktoras wygra, ktoras przegra - a czy to bedziemy my to okaze sie niebawem.
Tak jak radze nie nastawiac sie ze 'na bank odpadniemy' tak radze nie nastawiac sie ze na bank wygramy.
To jest pilka.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 08.07.2008 o godz. 17:18.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując