Wyświetl pojedynczy post
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.07.2008, 09:30
arti napisał(a):Wyświetl post
Jeśli nie pogramy przyzwoicie w pucharach to wspolczynnik nam znacznie spadnie na następny sezon.
Jeśli info, które przytoczyła Dorotja się potwierdzi to pora zacząć zbijać taczki dla Bednarza.
A skąd wiesz, może Bednarz na tej konferencji weźmie po piłkarzu z każdego z tych 102 klubów? Albo od jakiegoś całą pierwszą jedenastkę? Albo po prostu spyta, czy nie mają w swoich głębokich rezerwach kogoś, kto chciałby zagrać o LM? Tylko żeby nie miał zbyt wysokiego kontraktu...
Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post
tzn masz jakieś dowody że są zdefraudowane?
Wiecie co, no ja do tej pory czuję się nabity w butelkę. Myślałem, że transferów nie ma, bo nie ma kasy z Dudki, Dudkę sprzedano i kasy na transfery dalej nie ma. To co jest do jasnej?
Można jak wolfy pisać, że Polska to biedny kraj, wszystko tutaj do dupy i ogólnie, ale kuźwa Boguś biedny nie jest.
Na co idzie ta kasa z Dudki? Nie można kupić choćby jednego piłkarza za niego? Za 1,5 miliona euro + 500 kontraktu? Nie można dwóch perspektywicznych, po 750 tys. każdy?
Co to w ogóle za sponsor? Ja już nie mówię o tym, że on ma dopłacać do interesu, ale niech kuźwa da Wiśle to, co sama zarobiła.
Bo po kiego ch... płacić Brożkowi, Głowackiemu nowy kontrakt, skoro zespół się nie wzmacnia, w takim razie najmądrzej zrobił Dudka spieprzając, a jego słowa o LM w Krakowie i graniu z mocnymi zespołami należy potraktować jako strzał w 10, a nie obelgę.
Po prostu niech ujawnią finanse Wisły lub niech BC powie daję kasę na transfery albo niech powie nie daję kasy na transfery- raz i porządnie będziemy wiedzieć na czym stoimy.
Odpowiedz cytując