Wyświetl pojedynczy post
LooNatyk
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.07.2008, 06:36
Co do transferow to staram sie nie wypwiadac za bradzo bo jeszcze nic nie wiadomo, ale z drugiej strony podejscie klubu do wydawania pieniedzy moge zrozumiec. W tym roku szanse na zawojowanie pucharow nie sa duze, ktos podal table na runde kwalifikacyjna do grupy UEFA i wyglada w wiekszosci dla nas nieosiagalnie. O LM nie ma nawet co pisac, bo tez kazdy wie z kim mozemy grac(w przypadku awansu) w 3 rundzie.
Mozliwe wiec, ze podjeto decyzje iz teraz nie beda inwestowac srodokow bo i tak duzo to nie zmieni. Za to za rok wszystko sie zmienia. Caly system kwalifikacyjny przechodzi remont, tutaj przykladowe wyliczenia z kim moglibysmy grac w tym systemie w obecnym roku:

http://michalszadkowski.blox.pl/2008...-juz-dzis.html

widac, ze tutaj szanse sa juz duzo wieksze(przynajmniej na papierze). Moze wiec tak zalozono? Ze nie ma sensu obecnie obciazac budzetu, skoro szanse na awans do grup(czy to UEFA czy LM), sa znikome ?

Wiem, ze to boli, ale coz jestesmy gdzie jestesmy i nawet sprowadzenie 3 doskonalych graczy duzo nie zmienia gdy trafimy na silna druzyne zachodnia. Oczywiscie takie podejscie rzutuje tez na lige polska, ale tutaj sadze, ze z tym skladem co mamy sobie poradzimy. Szczegolnie, ze przeciwnicy tak na prawde nie za bardzo sie wzmocnili(IMO najlepsze transfery zrobil Lech, ale to tylko moje prywatne zdanie).

I na koniec podkreslam, ze to moje czysto subiektywne spekulacje Prosze wiec mnie nie bluzgac etc. szczegolnie, ze nic jeszcze nie wiemy. Moze sie okazac, ze za tydzien dolaczy do zespolu 2-3 dobych graczy i wtedy podejscie na forum zmieni sie o 180 stopni...
Odpowiedz cytując