Pablo84 napisał(a):

Przerażające jest to wszystko ****a.
Serce Europy,prawie 40 mln mieszkanców, , gospodarka galopuje, złotówka umacnia się z miesiąca na miesiąc, kraj z historią piłkarską a tu taka kupa na Miodowej.
Czy któryś z warszawskich gości nie poświęci się i nie wejdzie tam z plecakiem wypełnionym trotylem? -najlepiej podczas jakiegoś zebrania.
|
Pablo korupcja była (i jeszcze chyba jest) tolerowana w Naszym Kraju od zamierzchłych czasów socjalizmu. W PZPN-ie jako w pozostałości z czasów prekambryjskich pozostały jeszcze dinozaury minionej epoki (o czym już niejednokrotnie tutaj nie tylko ja wspominałem - PZPN= komunistyczno+ esbecka zamrażarka), które dopóki nie przyjdzie epoka lodowcowa i ich nie wymiecie, będą wciąż kręcić swoje machloje i wciągać w to bagno młody narybek działaczy i sędziów.
Jedyne chyba co przychodzi mi na myśl, aby uruchomić ta "epokę lodowcową" to cholera sojusz kibicowski ponad podziałami i roz.......enie jesiennego WZD na Miodowej. Może wówczas kuźwa leśnym dziadkom gdyby byli zagrożeni realnym wpier... odechciałoby się "społecznictwa".
Wiem, wiem science-fiction, ale cholera pomarzyć sobie można...