Valsacio napisał(a):

|
Koleś zwiódł na całej linii, bo sądzę że jednak z 2 bańki dostał na trasnfery.
|
Ty w ogole myslisz co piszesz? Ocena wg wlasnych przypuszczen jest moim zdaniem smieszna...
Nie bede pisal co by moglo wyniknac z takiego rozumowania bo w ogole to jest smieszne. Nie rozumiem dlaczego palacie taka niechecia do jakiego kolwiek pracownika ktory nie spelni waszych zachcianek i nie zacznie robic transferow za 2mln euro. W ogole komiczne dla mnie jest cos takiego jak "powinien sprowadzic tego, tego i tego i jeszcze tego", bo kazdy tutaj sobie mysli ze sprowadzenie zawodnika do klubu to tylko krzykniecie jednej kwoty klubowi, drugiej zawodnikowi, podpis i sprawa zalatwiona. Czas wylaczyc fma i zaczac realnie patrzec na to co sie dzieje. W ogole nie wiem co chcecie osiagnac przez takie monotonne najezdzanie na Bednarza i spolke, bo jak dla mnie to jest monolog i brak reakcji na prawdziwe argumenty drugiej strony. Bednarz moze miec do wydania 500tys euro ale zawodnikow za 1mln i tak ma sprowadzac bo to nalezy do jego obowiazkow... no coz... Ja bym jednak apelowal o minimum cierpliwosci.