Dla mnie to juz jest za późno chocby nie wiadomo kto miał przyjsc.Wina lezy chyba po stronie Bednarza,bo nawet nikogo konkretnego nie testujemy,a powinnismy juz na poczatku.Szukac to On powinien przez cały czerwiec,a nie teraz.Pewnie wina lezy tez po stronie Cupiała ,który nie daje kasy i nie wiem na co liczy,na cud

?Najbardziej głupio mi wobec trenera Skorży,który jak Dan rozpaczliwie szuka wzmocnien i dostaje wała.Oby On sie nie załamywał,bo napewno nie wpłynie to dobrze na postawę drużyny.Zostało trzy tygodnie.Repra przygotowała sie przez prawie miesiac i jak wyszło,wszyscy widzieli.Brak nam skrzydła ,srodkowego ofensywnego,napastnika,lewego obrońcy i bramkarza.Mówie o zawodnikach klasowych.Jest to 5,minimum czterech nowych piłkarzy,kiedy ich zakontraktujemy

?Jak przejdziemy Beitar tym składem to chyba dzieki temu,ze Bóg nas bardziej kocha.Ale moge sie załozyc ,ze Jego miłosc tak bardzo nie sięga

)Jednym słowem nie przejdziemy,a wtedy ,nie bedzie zadnych wzmocnień i byc moze tym skladem nie załapiemy sie nawet na podium w naszej lidze,bo przeciez z Pucharów odpadamy.A nawet jesli przejdziemy ten Beitar,to czy Ci "wypatrzeni"przez nas zawodnicy beda dalej do kupienia?A przeciez wtedy też mozemy czekac na to kogo wylosujemy w nastepnej rundzie itd. itd.Wiem,ze Bednarz zaskoczył nas trzema transferami pod koniec zeszłego sezonu,ale oby trzy rzekłbym nie wypaliły i były bardziej dziełem przypadku(Matusiak,Łobodziński) niz dobrej pracy Bednarza.Q..wa mówmy czesciej ,ze ogladamy kazda złotówke ,a nie ,ze patrzymy w stronę LM.Po co kłamac i rozpalac nadzieje wśród kibiców?Po co nam te MP jak nie podejmujemy walki dalej

Cała praca Skorży,zawodników,idzie na darmo,a wtedy człowiek sie zwyczajnie zniecheca ,brak mu motywacji i kończy sie to czym sie kończy......