Temat: Jak grać?
Wyświetl pojedynczy post
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.07.2008, 12:23
Czegoś chyba nie rozumiesz. co ma moje typowanie do znajomości metod działania frim bukmacherskich?
Wiedz an temat bukmacherki(wcale nie rozległa, bo to sa podstawy) to zupełnic co innego, niż wiedza na temat obstawiania. To chyba oczywiste, ze juz nie wspomnęo obstawianiu Pucharów, Turniejów itp, bo z teog co się orientuje sa to wydarzenia najmniej przewiywalne i obarczona najwiekszoą dawka subiektywnych emocji.

Jeśli tka bardzo jestes zainteresowany moim typowaniem, jak sie tym zajmowałem, ok 2 lata temu ugrałem w ciagu 2-3 miesiacy drugie tyle niż zainwestowałem. Jednak nie miałem wielkiego kapitału, to i zysk mimo, ze procentowo lepszy niż fundusze inw, lokaty itp , wartościowy był dla mnei mały i to zostawiłem

Poświecony czas do zysków był dla mnei zbyt mały, a i stres dochodzi

Zresztą ty, świetny typer, przy obstawianiu byle jak albo nic nie wygrasz, albo wygrasz dużo mniej gdybys robił to z głową.
Np ToTylko Ja pisze, ze idzie do Totomixa, a jakby zagrał w betfair czy pinnacle to by zyski miał o wiele wieksze(minimum kilka procent na każdym zakładzie)

NIe uważam sie za alfę i omegę, sprzedają tu tylko wiedzę , która sam przez wiele miesięcy zgłębiałem, by poczatkującym było łatwo ocenić co na czym polega....
Ostatnio edytowane przez pan_premier : 07.07.2008 o godz. 12:29.
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując