Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.07.2008, 13:14
<Crasch> napisał(a):Wyświetl post
Powiedz mi czy z wyjątkiem Arboledy ci nowi piłkarze Lecha byliby wzmocnieniem Wisły?
Bo to raczej byłyby uzupełnienia do składu.
Wg mnie tak

1. Peszko jest b.dobry technicznie i na tle tego co gra Łobodziński to myslę że to on grałby w 11. Uwazam że Peszko to taki Boguski.
2. Lewandowski - nowy Brożek - mysle że jeśli Niedzielan nie doszedłby do siebie 1 zmiennik Brozka
3. Arboleda - szybszy i zwrotniejszy od Clebera... albo na lewej obronie zamiast Piotrka i Diaza
4. Bandrowski - czy on jest gorszy-lepszy od krecącego kółeczka Mauro - nie wiem
5. Stilic - b.dobra technika - ale tu jest najwiękasza niewiadoma

Popełniasz tym pytaniem jeden błąd - Lech kupił tych piłkarzy szybko i celowo na konkretne pozycje które u nich były słabo obsadzone

Np. Bandrowski - dla Lecha ma sens ale my mamy Sobola i Cantoro

Podałem przykłady że mozna zrobic szybko i tanio transfery takie jak Lech zrobił.
Dla nas np. kilka nazwisk mogłoby byc innych ale większosć jest OK

Chodzi o kasę jaką mieli do dyspozycj (przeciętną)i, braki w swoim zespole i szybkość jak na to zareagowali! Ja to doceniam!
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 05.07.2008 o godz. 13:23.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując