Tak sobie teraz pomyślałem- dlaczego Garguła nie odejdzie z BOTu na zasadzie prawa Webstera? Gra tam już dość długo. Chyba, że liczy się czas od podpisania nowego kontraktu, a on taki parafował z 2 lata temu? No, ale skoro Kokoszka też podpisał nowy kontrakt rok temu, to nie rozumiem, co stoi na przeszkodzie, aby sprowadzić Gargułę na podstawie w/w prawa.
Nie podniecajcie się tak Lechem, bo już widzę, jaki byłby tu płacz, gdyby to do Wisły sprowadzono np. Peszkę lub tego Stilica o którym nikt nic nie wie. Banda pokemonów odrazu chciałaby ukrzyżowania Bednarza, bo co to ma być? Widać to na przykładzie Singlara- chłop zdobył Mistrzostwo Czech, przez 4 lata był podstawowym obrońcą klubu z tamtejszej czołówki, ale i tak jest po nim jechane, bo to nie Zambrotta (chociaż jakby on przyszedł, to przecież ma już 30 lat, więc jakie to wzmocnienie?). Czytać się tego nie da.
Lysy napisał(a):

Zarówno Lewandowski jak i Arboleda byliby wzmocnieniami Wisły. Ja już przestałem się oszukiwać, z tak marnym dyrektorem sportowym jakim jest (L)ysy jacek wzmocnień nie będzie. Zaraz pewnie zaatakuje mnie stado klakierów zakochanych w jacku no dajecie, czekam.
|
Tak, na pewno Lewandowski jest lepszy od Brożka i Niedzielana. Wzmocnień nie będzie za Bednarza? ****a, chłopie, gdzie Ty żyjesz? Przedłużone kontrakty z Głową i Brożkiem, w/w Niedzielan, przez jakiś czas Kosowski, teraz może Łukasiewicz, który z tego co pamiętam był dobrym zawodnikiem. Wspomniany przeze mnie Singlar, ale Ty ****a piszesz, że wzmocnień nie będzie. I uwierz mi- nie jestem zakochany w Jacku, ale nie mogę czytać już tych bredni, które wypisujesz Ty i inne dzieci na tym forum.