Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.07.2008, 12:51
<Crasch> napisał(a):Wyświetl post
tak, tak ogryzek....
uspokój sie i nie napiepszaj 20 poStów pod rząd o tym samym. Singlar nie jest Słowackim Paszulewiczem. Paszulewicz grał w zastepstwie za Głowackiego i długo nie pograł, Singlar grał 4 lata. w pierwszym składzie.
Okno transferowe otwarte od 5 dni. W Matrixie już zamknięte? ojojoj zabij tamtejszego Bednarza.
Ja nie mam zamiaru mordowac Bednarza! Podałem wcześniej przykład Lecha że za relatywnie średnie pieniądze można się wzmacniać dobrze i szybko! (Bez zadnych gwiazd za niewiadomo jakie pieniądze)
Albo można wprost powiedziec - nie ma kasy! I też dobrze!

Powiedz mi ile potrzebują nowi piłkarze żeby sie zgrać z zesołem przed meczem z Beitarem? (czas też jest ważnym czynnikiem)

Kolega Valsacio napisał że jeśli nie sprowadzamy gwiazd, to źle ze nie sprowadzamy chociaż młodych piłkarzy... żadnego alternatywnego scenariusza... i ja sie z tym zgadzam co napisał Valsacio!
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 05.07.2008 o godz. 12:56.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując