Wyświetl pojedynczy post
Valsacio
Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.07.2008, 14:28
wolek19866 napisał(a):Wyświetl post
Wzmocnień nie będzie bo to już widać gołym okiem No może oprócz Łukasiewicza. Skorża zapewne będzie grał systemem 1-4-5-1 więc powiedzmy sobie teraz już zgrywa drużynę. Pewnie będzie tak : Br Pawełek (Cebanu. Trela)- PO Baszczyński (Singlar), OŚ Głowacki,OŚ Cleber (Łukasiewicz, Kokoszka, Kowalski, Szabat), OL Barreto (Diaz)- PP Łobodziński (Dawidowski, Boguski, Kubowicz) LP Zieńczuk ( Piotr Brożek) DP Sobolewski, DP Cantoro (Varga) OfP Jirsak (Gołoś, Mączyński) N Brożek (Niedzielan, Małecki, Kmiecik). Zobaczycie raczej będzie taki skład. Jeśli będą transfery to z klubu np Kokoszka i Baszczyński. Może wtedy w ich miejsce wskoczy jakiś zawodnik ze zdegradowanych klubów. Pozdrawiam
Zgadzam się że ew. inne trasnfery są uzależnione od tego czy dostaniemy kasę za Kokoszkę i wtedy ew. kupimy kogoś jeszcze oprocz Łukasiewicza, mam nadzieję że zdolniejszego bo osobiście niezbyt wierzę w tego zawodnika. Wydaje mi się że nawet w tej Polonii nie była to żadna gwiazda i będzie to piłkarz zapchajdziura jak kiedyś Paszulewicz. Ale jednak teki właśnie ktoś jest nam potrzebny, ale przydałby się jakiś następca Clebera.

Natomiast stawiam że kupimy ofensywnego pomocnika, bo zapewne na napastnika będziemy polować na rynku darmowych do czasu aż jakiś dobry oszaleje i zdecyduje się tu przyjść za darmo.

W tym przypadku należy niestety ale skreślić Bednarza, ktory miał okazję za 1,3 mln złotych kupić Lewandowskiego ktory strzela po 2 bramki w każdym meczu Lecha a tego nie zrobił. Zobaczymy jak chłopak będzie grał dalej, ale już po tych sparach widać że miałby u nas szasnę.

Mam nadzieję że nie kupimy jakiegoś drewniaka za taką kasę jak Lewandowskiego bo mi będzie przykro że mamy takich osiołków w klubie.
Ostatnio edytowane przez Valsacio : 04.07.2008 o godz. 14:32.
Odpowiedz cytując