kristos napisał(a):

Co do Paulisty - nie można trzymać faceta,który w sezonie gra dwa dobre mecze a następnie chce podwyżki i ciągle robi łaskę, że w ogóle gra.
Co do meczu w Jerozolimie ,to jezeli zagramy mądrze presingiem ,nie będziemy wybijać z obrony na" pałę" (w szczególności to dotyczy Clebera) i będziemy przygotowani jak na jesień zeszłego roku,to wynik może byc korzystny.
A jeżeli chodzi o wzmocnienia , no cóż z takim budżetem na zakupach furory nie zrobimy ,dlatego liczę na "przebudzenia" typu Kmiecik,Niedzielan,Mączyński....
|
co do Paulisty to w sumie zgoda ale z drugiej strony można wymieni sporo meczy gdzie grał naprawdę super dawał świetne zmiany i często to były mecze o dużą stawkę i dlatego mi Go trochę zal ale fakt faktem że grał 1 dobry mecz na 10.
co do meczu w Jerozolimie to ja mam obawy co do postawy Pawełka, Diaza, skrzydłowych i tu nic może nie dać dobre przygotowanie czy taktyka jak mentalnie i piłkarsko zawiodą tu sa potrzebne wzmocnienia składu aby była alternatywa dla tych graczy.
Solidny,pewny bramkarz, przyzwoity lewy obrońca plus ze 2-3 dobre alternatywy w ofensywie to jest minimum co musi zapewnić Bednarz aby dać Skorzy szanse zrobienia wyniku. Jeżeli mamy problemy z pieniędzmi i boimy sie niepewnych transferów to czemu nie korzystamy z wypożyczeń z opcją transferu definitywnego , pewnie trochę to jest droższe ale bezpieczniejsze albo jest też możliwość aby sprzedający miał duży procent od przyszłego transferu.