|
nie ma co się napalać w tym roku na LM bo nasze wejście tam jest nierealne, lepiej się nie nastawiajcie na nie wiadomo co bo znów będziecie płakać przez 5 dni.
UEFA hmm raczej też w tym roku nie w naszym zasięgu, po mojemu teraz nie wiadomo jakich transferów nie ma sensu robić, bo do LM / UEFA mało czasu i piłkarze którzy by przyszli mieli by za mało czasu na zaklimatyzowanie się i zgranie z zespołem. Nie uda się i hajs pójdzie w błoto.
Priorytet to majster 09 i dopiero wtedy możemy myśleć o LM / UEFA (kiedy to wszystko się pozmienia i słabszym drużynom będzie łatwiej a nie tak że z roku na rok ciągle Ci sami, bo tak to wszystko jest chu*owo poustawiane)
i trzeba w zimowym okienku transferowym sprowadzać grajków, żeby mieli sporo czasu na zgranie się z resztą ekipy, a nie tak jak teraz.. że do meczu z Beitarem niespełny miesiąc, i piłkarz z innego kraju, gdzie gra się inaczej, jest inny klimat itede ma natychmiast zakumać panujące tu zasady, treningi, technikę, itepe itede i grać jak z nut.
i do Bednarza nie można mieć pretensji, chłop robi co może (jestem tego pewien) ale to nie on dysponuje pieniędzmi, tylko tyle ile Boss wyłoży tyle można sprowadzić.. gdyby mógł i były by na to pieniądze sprowadziłby takich grajków że by Wam szczeny opadły. Najgorsze jest to że nawet do PUEFA nie uda nam się wejśc, bo coś czuje z Beitarem w dupe będzie.. a chu* tam, TYLKO WISŁA!
i bez względu na wszystko Skorża musi zostać, na dzień dzisiejszy to najlepszy trener w Polsce!
Ostatnio edytowane przez FOOTBALL BANDIT : 04.07.2008 o godz. 13:50.
|