Wyświetl pojedynczy post
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.07.2008, 12:35
grosz napisał(a):Wyświetl post
Jest dobrze. wzmocniliśmy sie już na ten sezon, sciagnelismy z powrtotem Gołosia,odkurzylismy Dawidowskiego, Kmiecika, jest też w palnach mocny golkiper i bedzie gites

W dodatku pozbyliśmy sie słabych ogniw z drużyny którzy nic nie wnosili Paulista, Dudka, prawie Kokosza, odejdzie może Baszczyński czyli Plan sprzedaży na ten sezon czesciowo wyczerany. Zarobiliśmy kupe kasy teraz już napewno powstanie baza i szkółka piłkarska na wzór Ajaxu.

Tak poważnie to co rou to przeżywamy, co roku to samo, te same artykuły tylko nazwiska sie zmieniają, kto to już miałbyć do nas nie ściagany.... Wichniarek, Krzynówek, Klaivert, teraz Kallon..
Nie jest to wina Wisły, że ludzie bez opamietania kupują te gazety i nabijają kiesę ludziom, którzy zarabijają na ludzkiej naiwności.
grosz napisał(a):Wyświetl post

Oby tylko nie powtórzyła sie historia jak co roku w Pucharach, bo ja osobiście nie nastawiam sie na wielkie osiagniecia w europie. O LM tak naprawde nikt chyba w klubie nie mysli bo żeby o tym mysleć trzeba robić jakieś ruchy w tym kierunku. Teraz sciagnijmy jakieś "no name" z Bośni za 300tyś a w zimie takiego Kose oddano za darmo. To jest ta świetna polityka.
Ale poczekamy zobaczymy........
Pół roku temu był wywiad z Bednarzem, 2 mies temu z Cupiałem.Obydwaj Panowie przedstawili swoją wizje rozwoju Wisły.Jak ****a byk było powiedziane, że LM W TYM ROKU NIE JEST NASZYM PRIORYTETEM!!!!Cupiał wyraźnie dał do zrozumienia, że zdaję sobie sprawę z istniejących we współczesnej piłce realiów sportowych i finasowych, dlatego główny cel na ten rok to Grupa UEFA.Za rok sytuacja będzie inna, bo do UEFA wprowadza reformę.

Ale jak czerpiecie wiedze z gazety typu przegląd sportowy fakt itp, to stresujcie się dalej.Nie mój problem.

Tylko nie wylewajcie tutaj żalów , bo jest to forum ogólnopolskie, powszechnie dostępne.
Odpowiedz cytując