Wyświetl pojedynczy post
cpc
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.07.2008, 11:41
Zbychu napisał(a):Wyświetl post
prowokatorze.
Nono, iles tam razy probowalem Cie sprowokowac do powaznej rozmowy na tematy roznorakie, za kazdym razem praktycznie zlewales sprawe z kija, wiesz zapewne ocb.

Cytat:
Jeśli Cię to jednak interesuje to oznajmiam że nie wchodziłem wcześniej na stronę którą podałeś,a poza tym jestem studentem i nie zawsze mam możliwość śledzić na bieżąco aktualne wydarzenia.
No to swietnie, za niedlugo pewnie zaczniesz pracowac, zycze Ci abys niezle zarabial, byc moze bedzie Ci dane otrzymywanie raz w miesiacu maila dotyczacego kasy, jednak nie bedzie to Twoja pensja. Mail ten bedzie zawieral zestawienie skladek i podatkow placonych przez Ciebie i firme. W ten czas zadasz sobie pytanie: czemu tak duzo trzeba oddawac panstwu i co ja wlasciwie z tego mam . Jesli zechcesz sam znalesc odpowiedz na to pytanie wczesniej czy pozniej zoorientujesz sie, ze obecne panstwo polskie wyczerpuje wszystkie znamiona zoorganizowanej mafii, ktora nas okrada na kazdym kroku. Peknie wtedy czar tzw politykow, partii politycznych itp... wynalazkow.

http://www.kapitalizm.org/?action=sh...le&art_id=4605 - na wstepie proponuje ten artykulik
pzdr

Mareq, odnosnie AirBusa chodzilo mi o to, ze wpakowano mnostwo publicznej kasy w ten projekt, a nie jestem pewnien czy uzyskany efekt jest wystarczajaco zadowalajacy, moge sie mylic.